Holmenkollen

For ca 2 uker siden så var jeg en liten tur i Oslo og da var jeg oppe i Holmenkollen.Den nye bakken er virkelig fin. Regner med at den blir finere når byggingen er ferdig. Det var en veldig byggeplass aktig preg der oppe.

Så hvordan Russ 2010 styrte på Tryvann. Det er lenge siden jeg har sett så my søppel. Det var søppel over alt. Og jeg orka ikke ta bilde av noe sånn! På vei ned var jeg innom Frognerseteren og så utover Oslo.

Det er egentlig en ganske stor by! Klarer du å se slottet?

Så forresten den nye bakken de bygger oppe i Holmenkollen også. Den så veldig bra ut.

Litt bilder som jeg tok på tur i Oslo.

Forresten så var det Holmenkollstafetten når jeg var i Oslo den helgen. Det er verdens største stafett. Det var ca 1900 lag påmeldt i år og de løper 15 etapper på tilsammen ca 18km. Så nesten 30.000 var ute å løp i Oslos gater. Og da kommer vi til det vanskelige. De stenger av halve byen. Dette gjør at det blir svært vanskelig å kjøre. Dumme meg. Jeg skulle ned med bil til der stafetten startet og sluttet. Nemlig ved Bislett. Det tok meg i overkant av 30 minutter å komme dit jeg skulle fra Ullern. Det tar vanligvis ca 10 minutter å kjøre, men det var gøy. Jeg fikk sett masse rart fra byen.

Besøkte mine fettere Christopher og Joachim og var ute på tur med Christopher. Så nå har jeg vært på St. Hanshaugen og :)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.