Stand Up!

Så en artikkel på Korsets Seier på nett at Hillsong har laget en sang for 22. juli. Det er vel og bra. Jeg synes bare det at sangen var utrolig kjedelig. Jeg orket ikke høre hele en gang.

Denne videoen i denne posten derimot synes jeg er mer enn god nok for å kunne fronte noe slikt. Det er en sang om mobbing, men den er også om noe mye mere enn mobbing. Det handler om at 1 person står opp for noe. Jeg synes Jens Stoltenberg sa det så fint.

[quote]Ondskap kan drepe et menneske, men kan aldri beseire et helt folk![/quote]

Han stod opp for Norge.

[quote]Vi er sønderknust, men vi gir oss ikke![/quote]

Foto: Tommy Ellingsen

Dette er en kamp om en større sak en terror. Det er en kamp om liv, tillit, demokrati. Og ikke minst kjærlighet. Jeg tror en slik kjærlighet som vi så etter 22. juli er slik kjærlighet vi kan få fra Gud.

Se kjærligheten, smerten og følelsene i blikket til Jens. Det er stort. Jeg tror slike klemmer er viktige. Viktig for Jens, viktig for Eskil, til og med viktig for nasjonen. Den gir håp. Håp til de som ikke har.

Kjærlighet er lett å gi. Du kan gi en klem til en fremmed. Gi en klem til en venn eller hente posten for naboen.

Tenk på at du bør stå opp for noe godt. Og gjør det helst hver dag.

 

Fengslingsmøte

har veldig lyst til å høre hva bombemannen sier i dag, MEN jeg vil heller ikke gi han det han ønsker, nemlig å bli sett og hørt. Jeg lurer på om han prøver å forsvare sine handlinger og ta ansvar eller om han kommer til å si at han var utilregnelig i gjerningsøyeblikket. For med mange års planlegging så blir det litt sykt å kalle seg utilregnelig! Har veldig lyst til å høre hva bombemannen sier i dag, MEN jeg vil heller ikke gi han det han ønsker, nemlig å bli sett og hørt. Jeg lurer på om han prøver å forsvare sine handlinger og ta ansvar eller om han kommer til å si at han var utilregnelig i gjerningsøyeblikket. For med mange års planlegging så blir det litt sykt å kalle seg utilregnelig!

Jeg håper han får 21 års forvaring. Det blir i realiteten livstid siden de kan gi han mer straff etter hvert så lenge han er en risiko for samfunnet og det er noe jeg tror han kommer til å være på livstid.

Jeg synes pressen skal gi de stakkars pårørende og overlevende hvile og ikke plage de mer! Gi de litt pusterom, de har vært igjennom noe som vi ikke kan prøve å fatte!