Årsrapport 2009: Hva skjedde på bloggen

Året 2009 skrev jeg 209 bloggposter. Dette synes jeg er ganske greit antall. Det kunne vært flere men det kunne og vært færre. Jeg er fornøyd.

Nå vil jeg gi litt informasjon om året generelt.

Begynner med å ta hver måed for seg.

Januar begynte med en nedtur. Jeg synes at Jesus var fjern og lurte på hvor han var. Oppdaget en veldig dyktig pianist, David Sides.

Februar lurte jeg på hvor du er i livet ditt, touchet innom abortspørsmålet, delte at jeg skulle til Colombia og til New York og lurte på om du blogger.

Mars var jeg i Colombia, kom hjem og skrev en ganske detaljert reiserapport, tok bilder av årets første blomster, lagde min føste videoblogg om naboklagen.

April var måneden naboklagene fortsatte, Politiet ringte!, jeg holdt på å anmelde naboen for trakassering, fant en morsom video om noen selvlysende folk, skrev om bloggskikk og kom på NRK i beste sendetid i programmet 330 svadronen.

I Mai tilegnet jeg meg ny kunnskap, hadde min mest produktive dag, Rybak vant Melodi Grand Prix for de som ikke viste det.

Juni skrev jeg litt om Kongen, Kjersti og Bjørnar giftet seg! Jeg var på pressevisningen til Upperdog under Bloggcamp, skrev en artikkel for Fædrelandsvennen om Skjærgårds.

Juli dekket jeg Skjærgårds for Fædrelandsvennen, intervjuet hovedartist Paul Colman på Skjærgårds skrev 11 tips for å bli en bedre blogger reiste på UL – ungLandsmøte og fant ut at Æ hatår å pakke!

August ble det tid til en liten oppsummering av UL ’09, lurte jeg på om du har på deg en maske, havnet på 12 plass på blogglisten lurte på når ble sex en menneskerett?, skrev 21 bloggtips.

September ble det hyttekjøp, tok bilde av rommet mitt, beviste at jeg kan bake, Scrabble er et kult spill, kjøpte meg sykkel og vant en kul film med Lego.

Oktober var jeg i Triggermag, besøkte Arne Christian på Ås, skrev litt om hvordan jeg opplever migrene, og reiste til Trondheim for første gang.

November lurte jeg på når du sist oppmuntret noen, endret hovedadressen fra UDYR.com til leisegang.no, jeg fikk ny jobb, Jesus holder deg oppe når du ikke orker.

Desember lurte jeg på hva du mener om advent og hva du mener om banning, fant en nydelig sang, var på riksdekkende radio NRK P1, her er innlegget jeg leste på radio, Jesus hadde bursdag og jeg feiret nyttårsaften med venner her hjemme.

De 10 mest leste postene i 2009 var:

 1. Tidenes bursdagsfeiring
 2. Blogger du?
 3. Reiserapport: Colombia & New York
 4. Colombia & New York here I come!
 5. Fin sang av Taylor Swift
 6. Bloggskikk, hotlinking og kommentarer
 7. Har du på deg en maske?
 8. Naboklage
 9. Pølsebrød
 10. Melodi Grand Prix

Mest kommenterte bloggposter 2009:

 1. Blogger du? (90)
 2. Har du på deg en maske? (32)
 3. Naboklage (20)
 4. Banner du mye? (14)
 5. Reiserapport: Colombia & New York (11)
 6. Bloggskikk, hotlinking og kommentarer (11)
 7. Når ble sex en menneskerett? (11)
 8. BARTEBYEN! here i come! (11)
 9. Pølsebrød (10)
 10. Hvor er Jesus? (9)

Noen tips til hva jeg kan gjøre og skrive om på bloggen i 2010?

 

Topp 20 på Blogglisten

image 9
I dag kom listene over juni og juli ut over Norges 100 mest populære blogger. Jeg er frotsatt på topp 20 listen :)

Dette er det de skrev om min blogg denne gangen:

12. Patrick- http://leisegang.no/
Denne bloggen omtaler seg selv som kanskje Norges største kristne blogg. Ordet «kanskje» kan nok fjernes. Dette er nok Norges klart største kristne blogg.

Etter å ha lest dette så ble «plutselig» -kanskje- fjernet fra tittelen på bloggen :) Jeg tror det at hvis jeg får meg en header på bloggen min så kanskje jeg får bilde av bloggen min i augustrapporten. :)

Gøy at det er mange lesere her. Og at dere liker det jeg skriver om. Håper du vil følge bloggen min videre.

 

Topp 25 på nettavisen.no

nettavisenMai ble en god måned trafikkmessig jeg lå på topp 25 på topplisten til Nettavisen.no som heter Blogglisten.no. Det er jo alltid gøy å få medieomtale.

Kunne bare ønske at de klarte å skrive rett adresse til bloggen min! Det er for svakt å skrive feil adresse når man omtaler en blogg! Det bør de fikse snarest!

Synes det er veldig gøy at trafikken på bloggen min tar seg oppover listene på diverse nettsteder :)

Det har blitt flere kommentarer og de siste månedene og det setter jeg stor pris på.

leisegang.no har snart 5 årsdag! Blir kanskje feiring med kake og lys :P

Ellers så skrev nettavisen dette rundt nr 25.

En blogg som Anettes Hus har 73 000 besøkende hver måned, mens Silje Bredesen ligger på 64 000 besøkende. Det er ekstremt jevnt nedover på topp 100, og store muligheter for bloggerne å komme seg høyere på listen ved å være aktive og fokuserte.

Synes de kunne brukt min blogg til å sammenligne med Anettes hus da! Bare for å vise hvor lite forskjell det er på trafikken til de litt lengre nede på listen.

Men jeg er godt fornøyd med mellom 64.000-73.000 visninger i måneden!

Er du på blogglisten eller bloggurat eller andre topplister?