Er du min type?

I går var jeg å ga blod på sykehuset i Kristiansand. Jeg gir blod hovedsaklig fordi det er noen der ute som kanskje er skadet i en ulykke eller de har en sykdom som gjør at de trenger ekstra blod. Det skader ikke meg og jeg merket ikke noe spesielt etterpå. Det som gjør mest vondt med blodgiving er faktisk å rive av tapen som fester bomullsdotten der nålen var.

Vårt Land melder om at Norge mangler 30.000 blodgivere. Dette gjør at de som er må gi veldig ofte. Problemet kommer når det er ferier og slikt for da er det mange som ikke kan møte eller glemmer å møte opp. Temaet blir og tatt opp på Verdidebatt.no

Hvis du er frisk og rask så anbefaler jeg deg å bli blodgiver. Det tar ikke lang tid, gjør ikke vondt, skader ikke kroppen og du hjelper et annet menneske! Fantastisk

Forresten så er min type A+

  1. Gir du blod?
  2. Hvis ikke hvorfor ikke?

Stikkord

 

Mye å glede seg til!

Jeg gleder meg egentlig ganske mye til i morgen Jeg er blitt intervjuet av Kristiansands Avis (den oransje gratisavisen) Du finner den overalt eller du kan lese den på http://www.kristiansandavis.no/.

Litt senere på dagen ca klokken 1430 så skal jeg på sykehuset å gi blod for første gang :) Jeg gleder meg egentlig en del til det. Skal bli gøy å se hvor mye 450ml blod ser ut. Håper ikke jeg blir sykt slapp og sliten.Tenker å stille opp på sykehuset med kamera og ta bilder. Så blir sikkert en blodig post i morra.

På kvelden såå skal jeg på cellegruppe. Det er vår første samling i morra og jeg gleder meg. Sjef å ha så mye å glede seg til. Har savnet å være i en cellegruppe.

Har du noe å glede deg til denne uka?