Mye å glede seg til!

Jeg gleder meg egentlig ganske mye til i morgen Jeg er blitt intervjuet av Kristiansands Avis (den oransje gratisavisen) Du finner den overalt eller du kan lese den på http://www.kristiansandavis.no/.

Litt senere på dagen ca klokken 1430 så skal jeg på sykehuset å gi blod for første gang :) Jeg gleder meg egentlig en del til det. Skal bli gøy å se hvor mye 450ml blod ser ut. Håper ikke jeg blir sykt slapp og sliten.Tenker å stille opp på sykehuset med kamera og ta bilder. Så blir sikkert en blodig post i morra.

På kvelden såå skal jeg på cellegruppe. Det er vår første samling i morra og jeg gleder meg. Sjef å ha så mye å glede seg til. Har savnet å være i en cellegruppe.

Har du noe å glede deg til denne uka?

 

3 thoughts on “Mye å glede seg til!

  1. Gode greier Patrick. Det er ikke så ille å gi blod, som man skulle tro. Litt svimmelhet hører jo med, men den gode saken og ikke minst de nydelige Blodbanken-effektene gjør det bryet verdt.

  2. Nice at du har blitt blodgiver!
    Jeg gru-gleder meg til hver gang, siden jeg presterte å svime av første gangen jeg var inne og de bare tok ca 25 ml for å sjekke blodtype, jernlager, osv. Etter det har jeg vært litt engstelig, men det har gått helt fint, de er så koselige, atte! :-D
    Og så har jeg fått to paraplyer, og særlig den ene er helt utrolig god ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.