Er du min type?

I går var jeg å ga blod på sykehuset i Kristiansand. Jeg gir blod hovedsaklig fordi det er noen der ute som kanskje er skadet i en ulykke eller de har en sykdom som gjør at de trenger ekstra blod. Det skader ikke meg og jeg merket ikke noe spesielt etterpå. Det som gjør mest vondt med blodgiving er faktisk å rive av tapen som fester bomullsdotten der nålen var.

Vårt Land melder om at Norge mangler 30.000 blodgivere. Dette gjør at de som er må gi veldig ofte. Problemet kommer når det er ferier og slikt for da er det mange som ikke kan møte eller glemmer å møte opp. Temaet blir og tatt opp på Verdidebatt.no

Hvis du er frisk og rask så anbefaler jeg deg å bli blodgiver. Det tar ikke lang tid, gjør ikke vondt, skader ikke kroppen og du hjelper et annet menneske! Fantastisk

Forresten så er min type A+

 1. Gir du blod?
 2. Hvis ikke hvorfor ikke?

Stikkord

 

5 thoughts on “Er du min type?

 1. Jeg gledet meg til å bli 18, fordi jeg da kunne gi blod. Viser seg at jeg veier 10 kg for lite, så jeg kan ikke gi blod.

  1. Hei! Jeg har funnet en bloggportal som er lett å blogge på http://bloggbyen.com og jeg tror du vil like siden. Det er lett å invitere sine venner, importere innlegg fra tidligere blogger og koble sammen med GMail, Facebook, Twitter og andre tjenester.

   Attached message:

   Hei! Jeg har funnet en bloggportal som er lett å blogge på – Bloggbyen.com – http://bloggbyen.com og jeg tror du vil like siden. Det er lett å invitere sine venner, importere innlegg fra tidligere blogger og koble sammen med GMail, Facebook, Twitter og andre tjenester.

   This invite was sent using OpenInviter technology.

 2. Jepp, jeg er blodgiver. Selvfølgelig, får jeg vel si.
  Det er jo helt latterlig at Sørlandet sykehus faktisk må kjøpe blod fra Bergen og Oslo, blant annet på grunn av at ikke nok folk stiller opp.

 3. Konne gått tenkt mæg å gjort d, mn sian æg he piercing så jenge d jo ikkje.. Mn ein dag nå dei e vekke så sga æg nåkk je litt blod jah.. =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.