Jeg har fått meg sykkel!

Det er leeenge siden jeg har hatt sykkel og i hvert fall lenge siden jeg syklet. Etter at jeg fikk lappen så har jeg brukt bilen. Når jeg flyttet til Kristiansand for ca 2 år siden så ble sykkelen igjen i lyngdal. Nå har jeg kjøpt meg en ny :)

scott-sub-20

Jeg var ute på XXL i sørlandsparken og fant et prakteksemplar av en sykkel :P Jeg likte den. Så nå blir det kanskje et nytt og bedre liv :P Jeg har som mål å sykle til hytta. Det er et stykke. Det er ca 76km opp til hytta og det er jevn stigning hele veien synes jeg. Det tar ca 1 time og 10 minutter med bil… Så med sykkel bruker jeg nok 5! :P

 

4 thoughts on “Jeg har fått meg sykkel!

  1. Grattis:-)
    Kjempeflott! Kjøpte du hjelm også? Du vet – det er lov å bruke hue’.

  2. Gratulerer med sykkel.
    Kan hende det å sykle til butikken og sånnt i det minste er en god målsetning?

  3. Gratulerer med sykkel!

    Når meg og Miriam sykla til Sverige, brukte vi ca 1 døgn. Det var ca 9 mil, da. -Men det var oss! (Når det er sagt, hadde vi med oss mye bagasje, så det ble jo en del ekstra vekt. Tror ikke jeg brukte mer enn litt over 4,5 timer sist jeg sykla langtur (5 mil ca), inkl. noen småpauser.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.