kurt-carr-cover

Kurt Carr besøker Sørlandet

Kurt Carr er en av verdens største gospelartister. Og han tar med seg 6 av beste musikervenner fra hele USA til Sørlandet og  Vennesla Filadelfia 14 .august. 2010. Sammen med Sør Gospel skal de holde en gospelkonsert av dimensjoner i Vennesla denne sommerkvelden.

Sør Gospel er et knippe utvalgte sangere fra hele Sørlandet og er ledet av Tom Jarle Istad Kristansen som selv har ledet en rekke kor og musikkseminarer i Norge. Dette er første gang i historien Kurt Carr kommer til Skandinavia, og da er det en ære at han entrer scenen først på Sørlandet og i Vennesla.

Initativtakerne bak dette prosjektet er Expo Musikk. Med små budsjetter men stor vilje til å gjennomføre dette, har de klart å lande denne artisten.

Det er fantastisk å få en slik artist til Sørlandet og Vennesla! Kurt Carr har solgt flere millioner album. Og er en av den største gospelartisen verden over. At vi nå kan annonsere at han nå kommer til Vennesla er mer enn vi turte håpe på for bare kort tid siden” sier pressetalsmann og en av arrangørene Tom Jarle Istad Kristansen.

Kurt Carr er kjent med sangene som: ”In the sanctuary”, ”The Lord strong and mighty”, ”The presence of the Lord”, ”I almost let go” og ”Kumbaya” Og har gitt ut hele 6 album.

http://www.youtube.com/watch?v=sY88RiXfzU8

Carr’s musikk er en interessant blanding av tradisjonell Gospel komposisjon og vokal, elementer av R & B, jazz, soul, blues, og tydelig moderne harmonier og synge stiler finnes i Urban Contemporary Gospel. Den Kurt Carr Singers under Kurt Carr retning og musikalsk innflytelse har opprettet seks album. Kurt Carr har vunnet fire fremragende priser.

Billetter kjøpes på: www.billettservice.no Posten, Narvesen og 7-Eleven.

Kommer du på konsert med Kurt Carr i Vennesla lørdag 14. august 2010?

p5rn7vb
 

Patrick Leisegang

CEO at Patrick Leisegang ENK

Patrick Leisegang har blogget siden 2004. Han startet også bloggportalen Bloggbyen.com i 2009. Han studerer for tiden IT og Informasjonssystemer ved Universitet i Agder. Han jobber og med fysisk og psykisk utviklingshemmede. På fritiden liker han å jobbe med web og være handyman.

En kommentar om “Kurt Carr besøker Sørlandet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Subscribe without commenting