Tror du på kjærlighet?


Gud er evig kjærlighet og han ønsker oss alt godt. Jeg kan komme til Jesus med alt, om det er nederlag eller seire. Han døde for meg! Jeg kunne bare ønske at jeg kunne gi 100% av livet mitt tilbake til han. At jeg forsto hva han ville med akkurat meg. Med mine feil og mangler. Han ville ha meg med til himmelen. Jeg er reddet, satt fri! Fra dødens lenker, fra evig pine!

Klarer jeg å fatte dette? Egentlig ikke men jeg prøver. Jeg vet jeg skal til himmelen! Når jeg dør skal jeg ikke bare “forsvinne” jeg skal til evig fest i himmelen! Så herlig! Jeg kunne bare ønske at flere forsto hva Jesus gjorde på korset for de! Gud ofret sin egen sønn for all alle folkeslag kan komme til himmelen!

Så over til en sang/video jeg har hørt sykt mye på i det siste.

Er ikke denne sangen herlig?

Stikkord

 

7 thoughts on “Tror du på kjærlighet?

  1. Kjærligheten er så stor, og så vanskelig å fatte! Men, åh, så bra at den er der! Og den største kjærligheten som finnes er Guds kjærlighet! Elsker sangen; får frysninger hver eneste gang.

  2. Åh, ja , jeg elsker den sangen! Jeg har også blogget litt om det at jeg skulle ønske alle kunne få øynene opp for hva jesus har gjort for dem, og at gud har en plan for livet deres.

  3. Åh, ja , jeg elsker den sangen! Jeg har også blogget litt om det at jeg skulle ønske alle kunne få øynene opp for hva jesus har gjort for dem, og at gud har en plan for livet deres.

  4. Åh, ja , jeg elsker den sangen! Jeg har også blogget litt om det at jeg skulle ønske alle kunne få øynene opp for hva jesus har gjort for dem, og at gud har en plan for livet deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.