Tannlegebesøk i dag!

I dag skal jeg på det årlige tannlegebesøket! Og i år gruer jeg meg faktisk! Jeg har en ganske avslappet forhold til tannleger. De plager meg svært lite, men i dag er frykten der for at jeg må borre og drit, men er optimist og satser på 0 hull :P !

tannlegeFoto: Old Shoe Woman

Det hjelper jo ikke akkurat at jeg glemte å sette på vekkerklokka i går slik at jeg sov alt for lenge. Det resulterte i at jeg ikke fikk sove på kvelden. Så jeg har faktisk ikke sovet i natt! Jeg skal på jobb klokka 16 og gleder meg ikke spesielt mye til det i den formen jeg kommer til å være i i ettermiddag! STRESS!

Ellers så håper jeg dere får en fantastisk dag!

Hilsen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.