Laaang dag!

Dagen i dag De to siste dagene(søndag og mandag) har for min del vært EN dag. Jeg har ikke sovet å beveger meg nå inn i min 33. time som oppegående våkent menneske jeg føler tar litt på kroppen nå. Er ikke spesielt trøtt Holder på å svime av a søvnmangel men er fortsatt tilstede fysisk.

Ser at dette er en av de mest produktive dagene på bloggen min noen sinne! Dette ser ut til å bli innlegg nr 1 2 3 4! for dagen! Hvorfor skal man være så himla produktiv når man er trøtt? Hjernen går jo på turbo uten at det skjer så mye.

Nå har jeg ikke lengre vondt i kjeften etter tannlegen. Den tannpussen er årets beste og vondeste!

Ellers så var jeg ute på Elkjøp etter at jeg hadde vært hos tannlegen og måtte stå ca 45 minutter i kø bare for å slippe inn i butikken! Stress! Men det var sinnsykt fin der inne. MYE større butikk og mye ryddigere enn den gamle butikken.

Ca slik er formen nå:

sleep-deprivationFoto: blackholeSleep

Jobb var bare hardt. Ibux hjalp ganske godt men nå ser det ut som jeg kan få sykdommen som jeg ikke kommer på navnet på! OI! Det er et av symptomene med sykdommen… Hvis du vet hva den heter så skriv en kommentar slik at jeg husker det ordet igjen… skal ikke være lett å være trøtt

 

0 Hull!

sveinbendvoldFor en fantastisk følelse å få svaret av tannlegen! Han pirka og skrapa og styrte inni der. Er helt gåen i kjeven! Han sa derimot at jeg måtte begynne med tanntråd :S Stress! Det er noe jeg ikke liker i det hele tatt!

Her er tannlegen min. Han er egentlig ganske snill!

Spania har halv pris på tannlegetjenester og jeg synes ikke at det er rart at 1 av 10 ikke har råd til tannlege for det koster jo ca 900kr bare å sjekke at det ikke er noe galt!

Men uansett jeg hadde 0 hull!

Stikkord

 

Tannlegebesøk i dag!

I dag skal jeg på det årlige tannlegebesøket! Og i år gruer jeg meg faktisk! Jeg har en ganske avslappet forhold til tannleger. De plager meg svært lite, men i dag er frykten der for at jeg må borre og drit, men er optimist og satser på 0 hull :P !

tannlegeFoto: Old Shoe Woman

Det hjelper jo ikke akkurat at jeg glemte å sette på vekkerklokka i går slik at jeg sov alt for lenge. Det resulterte i at jeg ikke fikk sove på kvelden. Så jeg har faktisk ikke sovet i natt! Jeg skal på jobb klokka 16 og gleder meg ikke spesielt mye til det i den formen jeg kommer til å være i i ettermiddag! STRESS!

Ellers så håper jeg dere får en fantastisk dag!

Hilsen