Angrepet på Birkelid

I dag var vi på Birkelid på hundetreff og alt gikk fint. Det var helt til Solfrid var på veil tilbake til flokken med Buster og Bruno. Det var da det brøt løs. En svart labrador-blanding angrep Buster og han og Bruno svarte på tiltale med å jage/angripe tilbake.

Da løp de forbi en mann fra Songdalen (Ja vi vet hvem du er, sjekket registreringsnummeret ditt mot Vegvesenet.) Han slo til Buster det han kunne med hundebåndet sitt. Etterpå fortalte han at det var den eneste måten å få de til å slutte på, som han sier. Dette er jo bare helt feil og hvis det er sånn han har dressert sin hund så skjønner jeg godt hvorfor den er så aggressiv som den er. En hund som blir slått blir jo bare enda mere gira og fortsetter med det den gjør.

En ting er å slå sin egen hund. Det er ikke greit det heller i min mening, men å slå min hund som i utgangspunktet er skeptisk til mannfolk, er det definitivt ikke greit. Jeg kommer til å politianmelde han for dette forholdet. Takk «mannen fra Songdalen» for at du har endret mitt syn på Rottweiler eiere til det negative. Du burde skamme deg.

Jeg ble temmelig sinna på han og sa til han at slår du hunden min så slår jeg deg. Da hentet han hunden sin og sa bare prøv. Det jeg legger i dette er at hvis jeg hadde gjort noe så hadde han sendt sin aggressive rottweiler på meg. Så mandag morgen bærer det ned på politistasjonen for å levere anmeldelse.

Farvel Birkelid, vi kommer nok ikke igjen, desverre.

 

Taktløs og Jonas Fjeld

Dette er foresten Jonas Fjeld sin første musikkvideo. Det er en nyinnspilling av «Drammen i Regn». Sangen handler om en familie som slites i stykker på grunn av rus og vold.

Stikkord