Angrepet på Birkelid

I dag var vi på Birkelid på hundetreff og alt gikk fint. Det var helt til Solfrid var på veil tilbake til flokken med Buster og Bruno. Det var da det brøt løs. En svart labrador-blanding angrep Buster og han og Bruno svarte på tiltale med å jage/angripe tilbake.

Da løp de forbi en mann fra Songdalen (Ja vi vet hvem du er, sjekket registreringsnummeret ditt mot Vegvesenet.) Han slo til Buster det han kunne med hundebåndet sitt. Etterpå fortalte han at det var den eneste måten å få de til å slutte på, som han sier. Dette er jo bare helt feil og hvis det er sånn han har dressert sin hund så skjønner jeg godt hvorfor den er så aggressiv som den er. En hund som blir slått blir jo bare enda mere gira og fortsetter med det den gjør.

En ting er å slå sin egen hund. Det er ikke greit det heller i min mening, men å slå min hund som i utgangspunktet er skeptisk til mannfolk, er det definitivt ikke greit. Jeg kommer til å politianmelde han for dette forholdet. Takk «mannen fra Songdalen» for at du har endret mitt syn på Rottweiler eiere til det negative. Du burde skamme deg.

Jeg ble temmelig sinna på han og sa til han at slår du hunden min så slår jeg deg. Da hentet han hunden sin og sa bare prøv. Det jeg legger i dette er at hvis jeg hadde gjort noe så hadde han sendt sin aggressive rottweiler på meg. Så mandag morgen bærer det ned på politistasjonen for å levere anmeldelse.

Farvel Birkelid, vi kommer nok ikke igjen, desverre.

 

Dagens fangst: Hundetreff på Birkelid

Jeg har testet min Canon 70-200mm f/4 i dag. Og jeg må si at det er skjeldent jeg har tatt så mange klare bilder. Det er litt uvirkelig. Hvorfor har jeg ikke byttet før? Det er det store spørsmålet.

Jeg sparte på over 50% av bildene jeg tok i dag. Det er mye synes jeg. Spesielt når jeg tok 392 bilder.

Så her er litt av det jeg fanget gjennom objektivet.

Likte du noe her? Del det gjerne på Facebook, Twitter eller andre plasser :)

 

Da stikker vi til Birkelid

Det er hundetreff i dag og jeg skal sette min nye Canon 70-200 f/4 på prøve. Jeg kan ikke skjønne at det kan gå galt, for det er et skikkelig bra objektiv. Nikon mangler f/4 i sin portefølje av 70-200 så jeg føler dette er enda mere ekslusivt.

Buster og Bruno må jo løpe litt av seg i dag. De har ikke vært de mest aktive hundene de siste dagene.
Stikker innom senere og legger ut bildene :)

 

Hundetreff på Birkelid

I dag har Solfrid og jeg vært på Birkelid, Oasen skole, og løpt med hundene våre. Det var ca 10 hunder der i dag. Så akkurat passe mange for Bruno og Buster. De var størst, Litt uvanlig.

Jeg hadde selvfølgelig med meg kamera og tok noen få bilder :P 155 stykker. Lurt å ta litt mange så blir det flere som blir bra. Så sparte på ca 60 bilder i dag. Her har dere litt av bildene.

Hva har du gjort i dag?

 

Buster, Bruno og Matheus

Nå har vi fått Bruno ut fra kennel og han bor hjemme hos oss. Takk til alle som gav penger slik at vi fikk han ut fra et liv på kennel.

Bruno er en liten tjukkas og veier litt for mye. Så dagene går med på å gå lange turer og løpe mye :)

Her er litt bilder fra gårsdagens hundetreff i Grønndalen. Der traff vi broren til Buster og Bruno, Matheus. Han er en skikkelig godgutt han også :)

Ser du forskjellen?

 

Hundetreff er gøy

I går var vi på hundetreff i Søgne igjen. Vi prøver å gjøre det til en ukentlig greie at Buster skal få slitt seg litt ekstra ut å leke med andre hunder. Det tror vi er sundt for han. Så får han ut all den ekstra energien.

Dette ble litt av fangsten :)

Klikk på et av bildene for å se større versjon :)

Har du hatt en fin helg?

 

Hundetreff i Søgne

I dag var vi i Søgne på et hundetreff. Det er bare en hel gjeng med hundeeiere som møtes der hver søndag klokka 12. Så løper hundene til de ikke gidder mere :D Det skjer selvfølgelig ikke :P

Vi var der i ca 2 timer og Buster var temmelig sliten etterpå. Han har egentlig bare ligget her og slappet av :)

Klikk på et av bildene for å se større versjon :)

Har du hatt en fin helg?