Var hos Bjørnar

I går etter at tenkoret hadde sunget julen inn var vi igjen littt i Alleen for å samle troppene og gjøre oss klar til å kjøre den «lange» veien opp til Bjørnar, tror det er ca 8km opp maks. Det var på høy tid at vi fant på noe med Bjørnar siden jeg har sagt i de siste 5 ukene at vi skal finne poå noe å så har det ikke blitt noe av. I hvert fall det var Bjørnar, Kjersti, June, Trygve, Espen Foss og meg som var der.

Etter en stund satte vi på en film, Collateral, en skikkelig «taxifilm» egentlig så kjører derundt i en Taxi hele filmen derav «taxifilm» Den var litt bra på slutten men ellers så var den litt lang. Filmen sluttet sånn i 0230 tiden. Ingri og June var da ca 1 time over «innetiden» og måtte da hjem så da gikk egentlig alle hjem. Heldigvis fikk ikke Ingri og June ikke prikker for å være ca 1,5 timer for seine på rommet. Må jo leve litt!

Når jeg var hjemme ca 03 så var det litt jobbing på folderen og jeg var vel ferdig med det jeg skulle sånn i 0445 tiden og da satte jeg på noen episoder med simpsons for å sove…