Når ble sex en menneskerett?

voldtekt

Denne saken her synes jeg var litt avskyelig. At man kan KREVE sex fra ektefelle av lov er og blir for galt. Hvis du krever sex slik ville jeg kaldt det voldtekt. Den nye loven i Afganistan skal tillate dette.

Det første lovutkastet slo fast at sjiamuslimske menn hadde rett til å kreve sex med sin eller sine ektefeller hver fjerde dag, noe som i praksis ville ha gjort det umulig for kvinner å anmelde mannen for voldtekt.

I den nye versjonen av loven skal menns rett til sex være tonet noe ned, men loven slår likevel fast at de har rett til å sultefôre ektefeller dersom de nekter å ha sex.

Dette er bare sykt! Dette gjør det mulig å voldta sin kone for å få tilfredstilt seg selv!

Sultefore kona fordi hun ikke vil ha sex med deg! Ville du virkelig gjort det? Når ble sex en menneskerett? Trodde det skulle være en fin ting som noen som elsket hverandre gjorde. Ikke noe som er tvunget og unaturlig. Det virker som om de har gått tilbake til vikingetiden når voldtekt og dreping var mannens hovedoppgaver.

Det positive med denne loven er at den bare gjelder 15% av de 30 millioner innbyggerne i Afganistan dvs 4.5 millioner mennesker. Hvis vi regner at det er 50/50 fordeling så kan det dreie seg om en million kvinner som kan bli voldtatt ukentlig i værste fall 1 million! Det er MANGE det! Her snakker vi om en befolkning med størrelse med Norge. Og alle gifte kvinner kunne ha blitt voldtatt. Det er barbarisk.

Mener du at sex er en menneskerett?