Når ble sex en menneskerett?

voldtekt

Denne saken her synes jeg var litt avskyelig. At man kan KREVE sex fra ektefelle av lov er og blir for galt. Hvis du krever sex slik ville jeg kaldt det voldtekt. Den nye loven i Afganistan skal tillate dette.

Det første lovutkastet slo fast at sjiamuslimske menn hadde rett til å kreve sex med sin eller sine ektefeller hver fjerde dag, noe som i praksis ville ha gjort det umulig for kvinner å anmelde mannen for voldtekt.

I den nye versjonen av loven skal menns rett til sex være tonet noe ned, men loven slår likevel fast at de har rett til å sultefôre ektefeller dersom de nekter å ha sex.

Dette er bare sykt! Dette gjør det mulig å voldta sin kone for å få tilfredstilt seg selv!

Sultefore kona fordi hun ikke vil ha sex med deg! Ville du virkelig gjort det? Når ble sex en menneskerett? Trodde det skulle være en fin ting som noen som elsket hverandre gjorde. Ikke noe som er tvunget og unaturlig. Det virker som om de har gått tilbake til vikingetiden når voldtekt og dreping var mannens hovedoppgaver.

Det positive med denne loven er at den bare gjelder 15% av de 30 millioner innbyggerne i Afganistan dvs 4.5 millioner mennesker. Hvis vi regner at det er 50/50 fordeling så kan det dreie seg om en million kvinner som kan bli voldtatt ukentlig i værste fall 1 million! Det er MANGE det! Her snakker vi om en befolkning med størrelse med Norge. Og alle gifte kvinner kunne ha blitt voldtatt. Det er barbarisk.

Mener du at sex er en menneskerett?

 

13 thoughts on “Når ble sex en menneskerett?

 1. ISAF burde legge mer press på regjeringen eller hvem som nå har vedtatt dette idiotiske forslaget..

 2. Sex har aldri vært noen menneskerett, og bør aldri bli det heller. Det er sikkert superduperkjipt å gå uten, men man skal ikke ha lov til å tvinge seg til det bare fordi man er gift…heilt sinnsygt…En eller annen internasjonal organisasjon eller noe (beklager utrolig fjortisspråk)bør jo gripe inn på noen måte? Mulig det allerede finnes en eller annen kampanje (f.eks amnesty?) mot denne loven? Har FN uttalt seg?

  1. De har jo egentlig gjort det til en menneskerett der nede. Du kan TA sex hvis du ikke får det. Og de har beskyttelse av loven som tilsier at de kan forsyne seg av kvinnen som de vil!

   Vet ikke om menneskerettsorganisasjoner har ropt så veldig mye om denne saken heller.

 3. I Danmark er det vistnok slik at helsearbeidere kan pålegges å hjelpe/assistere funksjonshemmede med å «sette på plass» sexleketøy og sånn (bare sånn siden «sex er en menneskerett»)… Kanskje ikke helt samma greia, men for min egen del må jeg i alle fall si at om jeg hadde vært helsearbeider der og fått en slik arbeidsoppgave, hadde jeg nok følt meg sånn passe ubekvem!

  Nei, takke meg til Norge…!

 4. Nei, sex er ikke en menneskerett!
  Blir kvalm av den loven. Gift eller ikke, sex er noe man skal ha lyst til – ikke tvinges til!

 5. Dette er helt brutalt, og strider mot alt som heter menneskeverd! Blir kvalm av å høre om slike forferdelige tilstander. Måtte Gud være med dette landet, det trengs!

 6. sex er kanskje ikke en menneskerett.
  dersom du hadde vært 20 år , og lam fra halsen og ned, evt muskelsykdom som hemmer egne bevegelser, så hadde du antakelig hatt et sterkt ønske om å bli kjent med din egen kropp og seksualitet.
  dette er et vanskelig og stadig mer diskutert tema innen helse-sektoren.

  det er sikkert greit å sitte på sin egen lille høyde i kristen-norge å uttale seg apatisk om at det er bra å bo i norge, og at du aldri hadde tatt i et sexleketøy.
  men vit dette.
  det er kun en person som fremstår som litt lite reflektert her, og det er deg.
  men som mange andre finner vel også du en trygghet og aksept i kristne miljøer der jomfrudom og datainteresse kommer til å være kult i ca 10 år til, når alle dine jevnaldrene er gift og i familiestiftelsesfasen. da er det bare en ting å gjøre hvis man fortsatt er singel. det er å bruke kveldene å fritiden sin med de som er 10 år yngre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.