Hvordan berøre en verdensdel?

Det er egentlig veldig enkelt. Eurovision Song Contest. Det er ikke lenger en konkurranse, det er en bevelgelse som berører hele Europa og litt flere land.

Flashmobben under MGP var bare helt fantastisk. Fikk ikke set showet før reprisen på søndag. Det var faktisk vært å se hele showet bare på grunn av pauseunderholdningen til MadCon! Helt fantastisk!

Masse gratulasjoner til Tyskand og Lena som vant i 2010 med sangen Satellite.

Synes det var veldig mye Michael Jackson mooves her :)

Likte du MGP 2010?

 

Jeg liker egentlig MGP litt…

Geeker litt med å lese litt om hva som faktisk skjer på baksiden av MGP. Det er SYYYKE greier!

So here are the guys watching over 6 out of the total 14 generators used for this production. The first 4 you see, starting from the furthest, are for PRG lights, video and rigging generating 4 Megawatts of power. Another 2 are for OB and the portable offices outside (2 Mw), 1 for air conditioning (1 Mw), 2 for catering and the press center (1.5 Mw), 2 for OB for other countries ( .5 Mw), plus 1 Megawatt spare and they're all backed up! We'll use an estimated 400,000 liters of diesel over the course of the production to power these babies. But we all drive Smart cars so it makes up for it……..

via M & M Production Management AB – May 1.

 

Melodi Grand Prix

VG skriver at vi har en ny verdensstjerne, The Guardian er ikke like imponert og vil stikke buen i øyet hans. Sunde mener  at flotte damer med splitt over navlen og vesle Askeladden som så teatralsk smiler inn i alle kameraer som finnes, var bra.

Jeg derimot er helt fornøyd. Det kunne ikke gått bedre. Var litt overrasket over hvor lavt nivået på låtene var. Det var mye som ikke burde vært med i en musikk konkurranse. Islands bidrag likte jeg veldig godt.

Jentesnakk mener at Synnøve Svabø burde holde litt mere kjeft. Og jeg er så enig! Ho snakka jo heile tia! Snakka om å putte sokker i BHen tror jeg at jeg fikk med meg. Og maste om Jens Stoltenberg hele tiden. Er det lov med politisk reklame på NRK? Det er kommet mange klager og dette bekrefter NRK.

Pondus begynner å bli lei sangen og det ble jeg ca 1 uke etter den norske finalen! Tanken på at vi kommer til å høre på denne sangen i det neste året er forferdelig.

 

Dagens næringsliv mener at Rybak kommer til å tjene millioner på dette. Fint for han, får håpe han ikke selger sjela for å bli populær!

Vil med dette innlegget gratulere med dagen, Alexander Rybak – vel fortjent, husk å holde deg nede på jorda og ikke bare svev vekk.