Melodi Grand Prix

VG skriver at vi har en ny verdensstjerne, The Guardian er ikke like imponert og vil stikke buen i øyet hans. Sunde mener  at flotte damer med splitt over navlen og vesle Askeladden som så teatralsk smiler inn i alle kameraer som finnes, var bra.

Jeg derimot er helt fornøyd. Det kunne ikke gått bedre. Var litt overrasket over hvor lavt nivået på låtene var. Det var mye som ikke burde vært med i en musikk konkurranse. Islands bidrag likte jeg veldig godt.

Jentesnakk mener at Synnøve Svabø burde holde litt mere kjeft. Og jeg er så enig! Ho snakka jo heile tia! Snakka om å putte sokker i BHen tror jeg at jeg fikk med meg. Og maste om Jens Stoltenberg hele tiden. Er det lov med politisk reklame på NRK? Det er kommet mange klager og dette bekrefter NRK.

Pondus begynner å bli lei sangen og det ble jeg ca 1 uke etter den norske finalen! Tanken på at vi kommer til å høre på denne sangen i det neste året er forferdelig.

 

Dagens næringsliv mener at Rybak kommer til å tjene millioner på dette. Fint for han, får håpe han ikke selger sjela for å bli populær!

Vil med dette innlegget gratulere med dagen, Alexander Rybak – vel fortjent, husk å holde deg nede på jorda og ikke bare svev vekk.

 

3 thoughts on “Melodi Grand Prix

  1. Svabø var total skivebom å plassere i en kommentatorjobb som det der. Hun egner seg nok i helt andre typer programmer, gjerne radio, der hun kan la skravla gå. Siden jeg kun ser dette programmet på den kanalen, kan de godt betale tilbake halve lisensen for å ha ødelagt,- jeg ble drittsur av det maniske, febrilske, pissetrengte kvinnfolket som fortalte at hun løp 4 etasjer for å komme på do. Sokker i BHen fikk jeg også med meg, ja..det var umulig å ikke høre henne.

  2. Hehe=) Bra "anmeldelse" av Grand Prix=) Utrolig lavt nivå på musikalse innslag! Og veldig enig i at Island var bra. Synnøve hadde noen bra kommentarer innimellom, skulle bare bøyd seg med de! Shut up! Tenkte jeg bare… og, ja… hva var greia me å gnåle i veg om Jens Stoltenberg! Hva har han liksom med Grand Prix å gjøre! Saklig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.