Kristine Fargerik

Kristine Fargerik har nettopp åpnet ny blogg på bloggbyen.com.  Når jeg så bloggen hennes så tenkte jeg at denne hadde vært et godt tillegg på bloggbyen.com og sendte henne en mail. Hun registrerte seg og begynte å overføre bloggen. Så hun hadde litt kommentarer på innleggene 20-40, men tenkte ikke noe mere på det til hun hadde flyttet alt over. Kristine har over 15.000 kommentarer!

Hun blogger om det som skjer i livet hennes. Mye om mote, sminke og slike ting som jeg ikke har peiling på! Hun bruker mye bilder og blogger ganske ofte. Siden hun har med alle lenkene er kul!

kristinefargerik-lenker

Stikk innom bloggen hennes og legg igjen en kommentar :)

 

Tør du lese dette?

Jeg skal skrive om mote i dette inlegget. Det er fordi det er Oslo Fashion Week denne uka. Og som en motebevisst herremann så ser jeg mote overalt. Min tanke bak mote er at det er rett og slett bare fint tøy! Det skal gjøre slik at vi ikke fryser. Derimot under Oslo Fashion Week er det helt motsatt. Less is more kommer virkelig til sin rett.

OFW copy

Oslo Fashion Week - Foto: Cecilie Leganger

Hva har det å flashe puppene sine med mote å gjøre? Dette er mere stripping enn mote synes nå jeg. Det er vel mye mere spennende at ting er litt skjult enn at alt vises?

Hvorfor ikke prøve å ha et rent sinn? Det står jo ingen steder at ”du skal ikke onanere”, men det står mange steder at vi skal holde sinnet vårt klart, rent og hellig. Gud kaller oss til å ofre våre legemlige lyster. ”Jeg dør hver dag,” sier Paulus. Han sier at våre egne lyster og lengsler må korsfestes hver dag, for at vi skal kunne oppfylle Guds ønsker for våre liv. Jeg føler det er litt paraleller her for begge handler om å ha et rent sinn. Jeg har ikke noe i mot pupper men å flashe de synes jeg blir litt for mye. Kall meg gjerne gammeldags.

Hvis du ønsker å leve et liv som ærer Gud, må du begynne å tilfredsstille han og slutte å tilfredsstille deg selv. Kutt ut unnskyldningene og ta kontroll over livet ditt. Jo da, det er tøft. Jo da, vi vet  at hormonene raser. Men uansett kaller Gud oss til hellighet.

Dette går over i hvordan du kler deg mener nå jeg. Hvis du kler deg som ei billig hore så ærer ikke det Gud. Heller det motsatte. Det å være kristen bygger mye på å være et godt bilde for andre. At de ser Jesus i oss. Det er å være kristen. Hvis du leses bibelen eller hører på taler så påvirker det deg. Du blir mere lik HAM.

Kolleksjonen som bildet over er hentet fra  heter La La Land, og er vistnok en reise gjennom et eksklusivt, psykedelisk og fargerikt univers. Uttrykket er feminint, lekent og sexy, sier Vips-designer Helene Westbye til kk.no.
Finanskrisen har også rammet motebransjen. Vi har mindre penger å bruke på tøy og det gjør at de tjener mindre penger.

– Selvfølgelig merker vi at det er harde tider, men det er bare ekstra motivasjon til å satse akkurat nå, med vår første kleskolleksjon, sier daglig leder Line Staxrud Eriksen.

Dette ser man tydelig på bildet over. De har ikke råd til å kjøpe inn nok stoff til å dekke det som skal være dekket!

Hvorfor er det ikke flere som laget mote med en kristen profil? At klærene ærer Jesus. Det trenger ikke være store kors og slikt, men anonyme ting som vitner om Jesus. Dere kristne der ute få ut fingen og lag noe!

Lyst til å lese mere om Oslo Fashion Week så sjekk ut lenkene under:

Hva mener du om slik mote?