Takk for enda en 17.mai!

Jeg synes egentlig at 17.mai er noe styr og noe stress. Det er ikke lenger hva det var når jeg var liten. Nå er det mye annet som er viktigere synes jeg. 17. mai har gått fra å spise så mye/mange is som mulig til å bli en dag en feirer at vi bor i et fritt land. Den beste måten å gjøre dette på er med venner eller familie.

I dag har jeg verken gått i tog eller sett toget i byen. Jeg orka ikke drasse meg ned dit. Sitte i kø og mas. Jeg så 17. mai på TV slappet av og fikset litt frem til Torgeir M, Torgeir S og Odd Erik kom på besøk. Vi grillet pølser, koteletter og flintstek. Ble ganske så bra med mat til slutt.

Å feire en 17.mai med venner slår det å gå i tok å spise så mye is som mulig. Det er kanon å være med venner.

Gratulerer med dagen Norge og takk Gud for at vi har det så bra som vi har det!

Stikkord

 

Har dette hendt deg?

I dag så har Erling, Solfrid, Beathe, Liv Turid, Ingvild, Torgeir og jeg i Ravnedalen og slappet av i solen. Det var sykt koselig. Og herlig og varmt ute i dag. ca 13 grader i skyggen. Etter et par timer der så gikk Solfrid og Ingvild hjem og vi andre gikk ned på fiskebrygga for å finne oss litt IS!

Så kommer jeg litt til poenget i denne bloggposten. Rett etter at Beathe sier «Så koselig det var her» så lander den en MÅKEBÆSJ i håret mitt og renner ned og lander på genseren. Passe uappetittelig når man sitter å spiser is!

Det var EKKELT!

Har dette hendt deg?

 

Isbading

Hvis du skal ut å bade nå så sjekk om isen er vekke før du hopper!

Stikkord

 

mmm..

IS! ….

Stikkord

 

Sjokoladeis og vaniljesaus

Er det mulig å få noe bedre dessert enn dette? Det er jo som sendt fra himmelen. Jeg vil bare takke GUD for at han skapte denne herlige maten!

I spiste Odd Inge, Line, Ina, Linda og meg… i den rekkefølgen oppe på rommet… sjokoladeis med vaniljesaus. Det er skikkelig godt… Vaniljesaus er noe av det beste som fins!

Gud er god, Ammen!

Stikkord

 

Russerapport nr 2

I dag så ble det prøving på en ny russeknute. dette gikk ikke somplanlagt. Knuten jeg hadde tenkt å ta var nr . den går ut på å spise 2liter is på 1 skoletime. Spisekonkurranser er ikke akkurat det jeg er best i for å si det sånn…..

Jeg klarte altså ikke å spise opp denne isboksen med sjokolade is. Arne Christian og Kent Vidar klarte det mens Hanne og Rasmus klarte det ikke.

Resultatet av denne knuten var vondt i magen og kvalme de neste timene! Arnol spydde etter ca 20 minutter eller noe sånt etter at han var ferdig. Rasmus og jeg klarte det ikke !

Vel jeg tror det var det som skjedde i dag….

Stikkord