Har dette hendt deg?

I dag så har Erling, Solfrid, Beathe, Liv Turid, Ingvild, Torgeir og jeg i Ravnedalen og slappet av i solen. Det var sykt koselig. Og herlig og varmt ute i dag. ca 13 grader i skyggen. Etter et par timer der så gikk Solfrid og Ingvild hjem og vi andre gikk ned på fiskebrygga for å finne oss litt IS!

Så kommer jeg litt til poenget i denne bloggposten. Rett etter at Beathe sier «Så koselig det var her» så lander den en MÅKEBÆSJ i håret mitt og renner ned og lander på genseren. Passe uappetittelig når man sitter å spiser is!

Det var EKKELT!

Har dette hendt deg?

 

9 thoughts on “Har dette hendt deg?

  1. hahahhahahha uff uff! min største frykt!!! har enda ikke hendt, takk og lov! spiste du opp isen da????hehehehehhe

  2. Haha, nei, uff! Skikkelig ekkelt egentlig… Fikk en måkebæsj på skuldra en gang da vi satt ute i friminuttet i åttende, husker jeg… Da vrengte jeg bare jakka og la den i sekken til jeg kom hjem. (Det var heldigvis varmt vær.) Er nok mye verre når man faktisk sitter og spiser!

  3. Hahahahaha; fantastisk! :)

    Har nok ikke opplevd det der, nei, men har vært vitne til noe i samme gata. Anbefaler deg å lese bloggen min, så kommer du til å fryde deg stort over at fugledrit ikke kommer i større mengder! :D

  4. Huffda, den er ganske lei! ;p Det er sånt jeg bare har hørt om å frykta, men har ikke skjedd meg enda! Men man kan vel aldri være helt trygg nei :) Men hørtes ut som en fin tur lell da! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.