Mye som skjer

Den neste uken som kommer nå så skjer det mye! Jeg jobber denne uka… eller 3 dager :) Jobber med Phi no som jeg ikke gjør så ofte!

På torsdag så er det Salem:Intro. En innføring i hva Salem står for og hva som skjer videre i Salem. Jeg skal antagelig ha noe ansvar der, er ikke helt sikker enda men det blir uansett gøy.

Fredag er det Aftersvett med KRIK. Det må jeg jo nesten få med meg!

Lørdag er det med arbeiderdag i Salem! Her vet jeg at jeg skal gjøre noe. Jeg har som mål til å få med meg noen i nettredaksjonen til Quellsmøtet.

Søndag blir det biltur til Oslo!

Mandag! Skal på roadtrip til Sverige! :) Skal hente et par høyttalere og handle masse godteri :P

Seinere på kvelden så skal jeg på Kirk Franklin konsert på Sentrum Scene. Jeg gleder meg MASSE! Blir knallbra!

Tirsdag blir det tur på IKEA og jobb natt til onsdag! Gleder meg ikke så mye til å jobbe natt til onsdag!

 

Hjemmekino

I går så klarte jeg og overtale mamma til å godta at jeg kunne ta ned mitt anlegg i stua :D Det var en del arbeid å få det ned. 2 store høyttalere(doble 10″) og 1 15″ sub. Det veier en del! i tillegg måtte jeg ta ned begge forsterkerne og rydde litt plass i stua.

Jeg kjøpte og 4 nye høyttalere i går :D. 1 center og 3 surround høyttalere. Så nå kan jeg faktisk få 6.1 lyd i stua, men jeg koblet bare opp til 5.1 pga nesten ingenting støtter 6.1 enda.

Tok ca 1.5 time og koble opp alt sammen. Når jeg skulle spille av en DVD så fant jeg ut at den DVD spilleren vi hadde bare støttet 2.0 lyd :( så jeg måtte opp på Elkjøp og kjøpe en DVD spiller :D

Det ble faktisk veldig bra. Det eneste som mangler nå er å få en aktiv sub og en 42″ TV :D