Island Yacht

Inspirert av en majestetisk tropisk øy, har denne spesielle yachten et uendelig utvalg av overdådig luksus. Cabana Beach Huts, et svømmebasseng matet av en foss og en elv som spenner over lengden av skipet, og selvfølgelig en hel vulkan. Den kommer pakket med VIP-rom, en arkade, et treningsstudio, lounger, spa, og selvsagt en helipad.

På hekken er et uttrekkbart strand dekk som gir enkel tilgang til sjøen, og selvfølgelig alle slags andre vannaktiviteter som fiske, soling, wake boarding og jet-ski. Hele konseptet er ren geni, og resultatet ser enda bedre.

www.yachtislanddesign.com

Stikkord

 

Mitt skip er lastet med

Hadde jeg hatt et barnerom eller voksenrom som dette så tror jeg ikke jeg hadde brukt stuen eller noen andre rom spesielt mye. Fantastisk gutterom og veldig gjennomført!

Ville du hatt dette hjemme?

Stikkord

 

Bastø Fosen

klikk for større bilde

klikk for større bilde

Nå sitter jeg her på Bastø Fosen, ja det er båten du ser på bildet. Orket ikke å kjøre rundt hele oslofjorden så jeg tok liksågodt båten :) Det er herlig å slappe av litt på turen. Det er jo egentlig ikke så veldig langt, men allikavel herlig å hvile litt! :P

Stikkord

 

Bilder og pakking

18:50:
Sitter her og ser på bilder og luker vekk alle de bildene som ble uklare eller jeg ikke ville spare på de siste 2 månedene(mars og april).
Det ble ufattelige 364 bilder som ble slettet!
Det synes jeg var masse det! Tok nesten 1,5GB diskplass!

Ellers så må jeg pakke til turen… Har begynt å pakke sånn psykisk… enda ikke gjort noe fysisk.. må kanskje begynne snart!

23:00:
Har nå pakket det meste har bare igjen å pakke ned dataen, kameraet og litt musikk til turen… satser på å få gjort dette i morra før jeg drar! Fant ut at jeg har med meg alt for masse ting!
Kommer sikkert til å måtte ha hjelp til å få alt med meg!

Nå tenkte jeg å se på «24» og så sove litt, ikke så masse.. for jeg vil være dautrøtt når båten «lander» i Hirtshals. Stress å kjøre buss!