Roborock robotstøvsuger i Homey

Det kan være litt kronglete å legge inn Roborock robotstøvsugere i Homey da man må ha ut et token og prosessen kan virke litt uryddig. Jeg ville bare skrive ned trinn for trinn hva jeg gjorde for å få det til å fungere, for ettertiden og muligens noen andres fordel.

  1. Sørg for at Homey og Roborock-støvsugeren din er på samme Wifi, at Roborock er satt opp et kart er opprettet og at du bruker Xiaomi Home-appen på telefonen for å kontrollere støvsugeren – IKKE Roborock-appen.
  2. Installer Roborock-appen på Homey.
  3. I wifi-ruteren din setter du Roborock til å bruke en fast IP.
  4. Finn ditt «token» til din Roborock med denne appen Xiaomi Cloud Tokens Extractor. Last ned og kjør den. Bruk påloggingsinformasjonen for appen din, epost og passord. Jeg valgte ALL på område.
  5. Jeg brukte My Homey for å legge til Roborock enheten i Homey. Det er enklest da du kan kopiere og lime inn Tokenet rett fra programmet.
  6. Velg Roborock-appen, velg din modell, trykk «La oss koble til din Roborock» og skriv inn IP-adressen og tilgangstoken. Trykk Start tilkobling av enhet. Roborock skal nå være brukbar.
 

Hey Bartender, hide my app!

Bartender er et program som skjuler alle applikasjonene som legger til snarveier på menylinjen i Mac OS. Det er en veldig grei app synes jeg. Den sjkuler appene jeg ikke bruker fullt så ofte men allikevel vil ha tilgjengelig.

Forrige versjon av appen var heller dårlig vil jeg si men nå kan du velge å skjule klokka og alle de symbolene som Mac OS legger til. Så den har fått et enda større virkeområde synes jeg. Appen er bra og tar ikke mye plass. Den sparer meg for nesten 10cm med menylinje.