Politiet ringte

For 15 dager siden så fikk jeg en naboklage. Nå ringte politiet! Dette kan jo utvikle seg :P

Dette er det jeg sier:

For 10 minutter siden så ringte politiet. De sa det at hvis det ikke ble stille i leiligheten min nå så kom de til å sende ut en politibil. Jeg skjønner jo det at et er naboen under som har klaget for jeg har sett på TV i kveld. Klokka er 0035 nå. Jeg føler ikek det er noe særlig bråk. Volum 12 på TVen er ikke noe å klage på. Så jeg kommer til å fortsette. Så får vi se om politiet faktisk kommer denne ganga. God natt!

Stikkord

 

8 thoughts on “Politiet ringte

 1. Omg! Så teit! Må jo tåle litt lyd. Jaja. Hvis politiet kommer kan du jo "demonstrere" TV-lyden din for de, så kan de dømme selv.

 2. kan vi i Australia som sitter med så dårlig internett at det er flaut få historien i tekst-form?

 3. Å, hallo!
  Ser for meg at politiet kommer til å komme, si hei, og le av naboen som klagde på det der, evt heller ta han med seg enn deg. Han virker som en kranglefant som ikke har noe bedre å finne på…
  Bor du i blokk må du tåle såpass, minst!

  Kan jo håpe at han googler deg, finner bloggen og tar til vettet av at alle er mot ham… :-D
  …Eventuelt flytter til skogs!

 4. D va jo bare helt latterlig da! På den forrige naboklagen som du la ut hær på bloggen din så hørte vi jo at det nesten ikke va noe lyd fra tv’n. Og da mente naboan dine at d va for høyt. Jaja, blir no morsomt om politiet kommer da. E jo bare helt teit!

 5. Skal si Patrick, i trøbbel med lovens lange arm… Hvis de kommer på besøk, så må du huske å filme seansen, be gjerne om en kort kommentar også :)

  1. Ja den skal filmes og dokumenteres godt! Skal be om et intervju.
   Noen spørsmål jeg kan stille da?

   Hvorfor prioriterer politiet slike tullete saker fremfor seriøse ting som voldtektsforbrytere og andre harde kriminelle?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.