Harry Potter og Dødstalismanene – Del 1

Jeg er kanskje ikke den du tenker på som fan av Harry Potter men det er jeg. Kanskje ikke den mest ekstreme som kler meg ut som han og sover i sovepose i 3 uker før premiæren for å komme først inn. Jeg liker filmene og synes de er bra lagd. Har og samlingen i hylla hjemme. Og jeg kommer antagelig til å få denne siste og i hylla på sikt.

Jeg vet ikke akkurat hva som skjer i denne siste filmen, men jeg ser frem til det. Det er litt gøy å gå på kino uten å ha lest noe om filmen.

Har du eller skal du se filmen?

 

2 thoughts on “Harry Potter og Dødstalismanene – Del 1

  1. Eg har sett :D
    D e definitivt den beste sålangt, syns eg. Veldig bra at siste boka blei delt opp. Di har tid t å ta me alt d viktige og sleppe å kutta vekk ting som e essensielle for å forstå alt, som har blitt gjort før.
    D e bare å gleda seg :)

    Håpe alt står bra t heima i Kristiansand!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.