Guds kjærlighet er til ALLE!

OI for en sjokkerende overskrift. Som om dette var noe som vi ikke viste fra før av!

Jeg fikk låne boka «Ditt livs sjokk» av Linda. Fytti den boka er sterk, satt med gåsehud og greier, skjeldent jeg får det av å lese ei bok!

Utdrag fra boka:

«La meg forklare det med å fortelle en historie. Tenk deg at du er i Florida i år 2000, og du går inn på et kjøpesenter og dreper noen.»

«Men jeg ville aldri ha gjort det!» protesterte jeg.

«Jeg vet det,» svarte engelen, «men jeg må lage en historie som viser at synd fører til dødsstragg, og i Florida er det, som du sikkert husker, meget sannsynlig at du blir dømt til den elektiske stolen for mord»

«OK,» sa jeg,

Engelen fortsatte: «Så du dreper noen, og blir umiddelbart arrestert. Under rettsaken viser de et opptak fra et overvåkningskamera som klart viset at du er den skyldige.»

«Sånn som på Crimewatch?»

«Nja… OK, sånn som på Crimewatch. anyway, bevisene mot deg er mange, og dommeren skal akkurat til å dømme deg til døden da en fremmet stormer inn i rettsalen.
Han dytter seg forbi vaktene og baner seg veg mot deg som står i vitneboksen. Og til stor forundring for journalistene og familien din på galleriet, lar dommeren uroen fortsette. Så drar den fremmede deg ut av vitneboksen og står der i ditt sted.

Dommeren gjør ingenting for å stanse den fremmede. I stedet ser han rett på ham og sier: «Jeg dømmer deg til døden!» Hele rettsalen gisper. Dommeren slår klubben i bordet. Rettsaken er over, og du står der på gulvet, FRI! Politiet tar håndjernene på den fremmede og begynner å lede han mot dødscellen.

I det den fremmede går forbi deg, spør du ham: «Hvorfor gjorde du det?» og han svarer: «Fordi jeg elsker deg!» Det er ikke akkurat verdens beste forklaring. Du vandrer ut i lobbyen. Så overhører du det pressen snakker om. Den fremmede er blitt gjenkjent. Han er dommerens eneste sønn! Nå får du virkelig respekt for dommeren. Så presser dommeren seg forbi reporterne. Du spør ham: «Herr dommer, hvorfor har du gjort dette mot meg?» og han svarer: «Fordi jeg elsker deg!»

 

2 thoughts on “Guds kjærlighet er til ALLE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.