Bloggcamp har begynt!

Eller den har vel egentlig ikke begynt helt enda, men for meg så har den begynt. Har vært her snart i 2 timer og har lagt ut strøm til en del bord. Så nå kan ca 40 personer lade maskinene sine og det håper jeg de blir glade for!

Ellers så har det begynt å komme folk er ca 30 personer her akkurat nå. Og det blir flere hele tiden.

Thomas sitter backstage å finpusser foredraget sitt. Prinsesse Marte sitter på borde ved siden av å spiser burger fra McDonalds. Jeg ble SYYKT sulten når de kom inn døra med MAAAT, men jeg har spist nettopp! Blir sikkert litt mat på meg senere :)

Stikkord

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.