Bil – bensin = kjipt!

Ja i dag har jeg klart det umulige trodde jeg…
Når jeg var på vei ut til Farsund(også kjent som «byllebyen på den andre siden av broa!») så gikk jeg tom for bensin ca på kollevoll! Første tanken som poppa inn i hode var «dette var pinlig», ok det blir ikke mindre pinlig å fortelle om det her på bloggen da. Uansett så ringte jeg mamma! og hun sa at ho kom med ei gang:D Dette er service! Når ho kom ut så hadde ho med seg ca 8 liter bensin :D kunne ikke drømme om mer!

Når jeg endelig hadde fått bensin i bilen så så jeg på klokka! 15:55! NEI! tenkte jeg og leita på mobilen etter telefonnummeret til snartrykk, de som laget folderen jeg skulle hente! Ringte å spurte om han kunne sette folderne på statoil og han svarte ja. TAKK og lov tenkte jeg da. Så fikk jeg hentet folderen som skal deles ut på Gospelnighten i kveld.:D

Stikkord

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.