UL – ungLandsmøte

untitledDenne uka som kommer nå så skal jeg på UL. Jeg har aldri vært på UL før, jeg vet egentlig ikke helt hva UL går ut på, men det jeg har hørt så er det en festival som har fokus på møter lovsang og sosialt samvær med andre kristne.
Når det er sagt så har jeg hørt mye bra om UL. Så mine forventninger er ganske store. Det vil si JEG GLEDER MEG SOM EN UNGE!

Jeg er ikke helt sikker på hva som skjer helt, men jeg kommer sikkert til å være aktiv på Laget bussen :) Stikk innom, det er alltid koselig å treffe lesere av bloggen min face2face. Jeg skal jobbe på Lagsbussen, som jeg og gjorde på Skjærgårds.

Jeg har faktisk aldri vært i kongeparken før! Det er egentlig litt rart. Så gleder meg til å få sett området, har ikke sett noe kart eller noe så det blir spennende.

Det jeg har sett på programmet for UL som ikke er veldig detaljert er at Ole Børud skal ha konsert på fredagen. Det gleder jeg meg til. Han er vanvittig dyktig og i fjor når han var på Skjærgårds så spilte han veldig funky låter, en fryd å høre på! Skal prøve om jeg får et lite intervju med Ole Børud før/etter konserten.

Det blir og gøy å treffe de som jeg var med på Skjærgårds, og forhåpentligvis henge litt med venner og kjente som skal på UL. André skal sitte på fra lyngdal så blir kjekt å slippe å sitte alene hele veien.

Skal og prøve å skrive litt oppdateringer fra UL gjennom uka og kanskje få lagt ut litt bilder.

Kommer du på UL?

 

5 thoughts on “UL – ungLandsmøte

  1. Jeg har vært på Landsmøte til Ung, men det er jo blitt et litt annet opplegg enn det var sist jeg var med.
    Det er kjempegøy – Du får kose deg masse! :)

  2. Har vært på UL før, i 2002 med lagsbussen. Det var et bra stevne og vi endte opp i mange interessante diskusjoner. På det tidspunktet hadde Laget akkurat vedtatt å åpne for kvinnelige ordinerte prester i tjeneste, hvilke provoserte mange NLMere. Tviler på det er en like het potet i år. Håper dere får engasjert dødsmange for misjon på skolene, det er stedet å være!

  3. Jeg hjalp til med å stå i kiosken på UL i fjor. Og dette året skal venninne mine reise dertil. Jeg skal kanskje være der en dag eller to.
    Jeg var på Skjærgårds også, som konfleder. Det er knall gøy med slike arrangement hvor jeg kan treffe en haug med andre kristne :-)

  4. Jeg skal kanskje bort en tur på onsdagen for da har jeg fri fra jobb. Har heller aldri vært på UL men har hørt mye bra om det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.