Tidenes bursdagsfeiring

Noen nyheter overrasker meg virkelig. VG.no melder om at en italiensk jente utførte oralsex på alle mannlige gjester. Og hun måtte på sykehus for å bli pumpet. Artikkelen sier derimot lite om hva hun ble pumpet for…

Ja det er på en måte greit å ta litt av når man blir 18 men det er jo måte på da! Det var litt av en gave hun ga tilbake og. Atten (18) personer ble sugd av jenta før hun følte seg dårlig. Hun var og veldig full.

Hun kommer sikkert til å ha denne bursdagsfeiringen som et «hyggelig» minne fremover. Jeg vil si at denne jenta har liten eller ingen selvrespekt.

blowjob

Foto:The Eggplant - http://www.flickr.com/photos/eggplant/5209278/ - Creative Commons - BY-NC

Are på Skrotorama har skrevet litt om samme saken og han skrev:

Dette setter en standard som jeg virkelig føler norske single jenter må følge.

Han oppfordrer og menn til å gjøre det samme mot kvinner.

Jenta som utførte oralsexen skal og ha sagt:

«Jeg har fylt 18 år, nå kan jeg gjøre hva jeg vil»

Det stemmer i og for seg, men alt har konsekvenser. Jeg tror at en del 18 åringer er voksne, men det er minst like mange som ikke er det. 18-åringer kan stemme, kjøre bil og en hel haug andre ting som kan påvirke samfunnet rundt seg, men ser man oppførselen til de fleste 18-åringer så vil jeg ikke kalle dem for voksne. Ja hun kan gjøre hva hun vil men utfører man oralsex på 18 gjester så bør man kanskje passes litt mere på!

Synes bare oppførselen til denne jenta er feil på så mange nivåer at jeg blir oppgitt.

Hva mener du om slik oppførsel?

 

8 thoughts on “Tidenes bursdagsfeiring

 1. Jøss, dette hørtes ut som en fest jeg burde vært på. Haha.. Noen kan umulig ha det helt bra med seg selv. Men jeg innrømmer at jeg smilte da jeg leste posten.

 2. Hei du.

  Vil bare rette på en ting i saken din: Skrotorama er ei nettside (skapt av meg) med tre skribenter hvor to (meg og Are) er meget aktive. Denne saken ble skrevet av Are og jeg synes det er greit å skille mellom person og nettside :o)

  Mitt syn på saken kan du lese i den første kommentaren til artikkelen på skrotorama :)

   1. Synes du virker litt fordomsfull her, men det er jo ikke uvanlig blandt religiøse personer. Det kan jo bare tenkes at jenta ble ekstremt full og mistet alle hemningene, det kan jo skje noen og enhver. Er enig i at det var en spesiell underholdning, men alle kan gjøre feil.

    1. Så jeg er det ja. Javel. Hvorfor det?

     Ja men hvorfor drikke så mye at man mister alle hemninger da? Siden hun ble «voksen» så burde hun jo ha vist bedre! Alle kan gjøre feil. Det stemmer. Jeg mener nå at gjestene burde ha vist litt omsorg de og å sagt nei!

 3. Selvfølgelig var det jo ingen som sa nei.
  Det er menn, det ligger i naturen deres ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.