Impuls 2010

Sykt kul rigg de hadde i år!

Siste helgen i januar var jeg på Impuls i Stavanger. Som vanlig var det veldig bra. Litt kjedelig at jeg var syk store deler av lørdagen så fikk bare med meg kveldsmøtet og resten av kvelden.

Solide talere i år. Det skal de ha for. Jeg ble ganske utfordret på en del ting.

Det at de hadde brevskriving til Erik Solheim var bare helt vanvittig kult. Vi vil at Norge skal gi 1 milliard i til bistand, men ikke i tradisjonell bistand. Pengene skal gå til mikrokreditt. Slik at de får verdiskapning i sitt eget land. Dette igjen gir en bærekraftig økonomi i stedet for å bare gi de mat.

Her er en del bilder fra helgen.

 

Impuls!!!

Nå sitter jeg på Impuls! sjeeeef! gleder meg virkelig til det som skal skje denne helga. Tema for helgen er SULT!

Peace out!

Stikkord

 

Kirk Franklin konsert!

Nå har jeg virkelig begynt å glede meg til Kirk Franklin konserten 14. november. Det jeg er litt usikker på er om det er noen andre som skal på konsert med han i november?

IMG_4215

Kirk konserten jeg var på i fjor var bare helt vanvittig bra! Så hvis du ikke har kjøpt billetter så burde du sjekke om det er noen ledige og komme deg på konsert!

Skal du på Kirk Franklin konserten i november?

 

Impuls 2008!

Denne helgen (25-27 januar 2008) var jeg i Stavanger på Impuls 2008! Det var som vanlig knallbra! Sceneriggen var knallbra! den største og beste sålangt vil jeg si! Det å samle 2500-3000 ungdommer år etter år er bra! I år var niende året som Impuls ble arrangert! Det ble femte året for min del, og vil på ingen måte si at det har «tapt» seg!

Hege Slaattebræk snakket litt på fredagen om det å være trofast gjennom tykt og tynt. Hun mistet sin 8mnd gamle datter i oktober 2006. Dette vekket en smerte i henne som hun aldri hadde kjent før og det er denne smerten Gud kjenner hver gang noen går vekk fra han. Veldig personlig ogveldig bra tale!

kristofferPå lørdag så talte Kristoffer Stokke om skaperverket, hvor fantastisk det er og hvor små vi er i alt dette. Hvis jorda er en golfball, så vil melkeveien være en kule med en diameter på 1500 meter! Og her er vi vi farer i ca 299.000 kilometer i timen rundt sola. Gud har kontrollen og det er vel ganske greit i den hastigheten. Jeg ville ikke ha styrt! Han delte og en historie om ei jente som hadde tatt imot Jesus på nytt fordi han hadde hatt et innlegg om kristendommen på en skole. Ikke for å rose seg selv, men for å vise at det er ikke alt som man har lyst til å gjøre like mye men at Gud leder oss på måter vi ikke alltid tenker på!

På kvelden så var det konsert med Thundershock. Et britisk band som lager musikk som er litt lignende «Gwen Stefani meets Surferosa» !!! Ganske grei musikk egentlig. De spilte overraskende bra i forhold til hvor lenge de hadde holdt på.

skjermskudd_0129.jpgPå søndagen så talte Thomas Wilhelmsen om sitt favorittemne nemlig seg selv. «Hva med meg?» Dette med å passe inn, bli ignorert, mobbet, være utenfor. Håper jeg blir savnet hvis jeg dør, eller vil folk bare tenke at det er for det beste. Jeg synes det var veldig tøft av han å dele sin historie. Å vise at han er menneske han og med problemer og i en periode så følte han at alt gikk i mot han, og at hele «Avis Norge» var i mot han og han skrev sangen «Annerledes». Ofte så virker det som om lovsangsledere har det så bra og skriver bra sanger, synger bra, og alt er så perfekt, men så er det ikke bare bra. Gud bruker det vonde og vanskelige til noe godt for andre!

Om verden gir mørke, er du lys
Om livet er håpløst, er du håp
Om døden griper etter meg
Så står jeg fast igjennom alt
For du er liv

Du er annerledes, Gud
Ulik alt jeg kjenner til
Du er annerledes, Gud
Den jeg fester min lit til

Om jeg er rådløs, vet du alt
Om jeg er motløs, er du Gud
Om livets lenker binder meg
Så skal jeg en dag bli helt fri
I himmelen

Tenk på denne sangen og hvordan den passer til ditt liv?

Et av mine høydepunkter med Impuls var absolutt talen til Thomas og lovsangen! Det å få «For Alltid Trofast» EP var og veldig bra for de har skrevet noen nye bra sanger! Norsk lovsang er konge! spesielt Impuls!

Den sangen som jeg synes var finest i år var «Så Dyp En Kjærlighet», skrevet av Thomas Wilhelmsen. Teksten er så vanvittig bra!

Jeg har en far, en far ulik alle andre
en som kjente meg før dagen jeg ble til
Han ser til meg, om mitt liv er fyllt av glede
eller om jeg strever for å helt forstå

Så dyp en kjærlighet en fars hengivenhet, utstilt på et kors
så gjennomtrengende og livsforvandlende din omsorg er for meg
Du er min far og jeg er ditt barn

Jeg kommer med mine nederlag og seire
Med mitt jag for selvbehag i dette liv
Jeg legger ned alt jeg er i dine hender
her vet jeg at du vil være god mot meg

Gud jeg faller ned
Gud jeg faller ned
I dine armer

Sånn på slutten så anbefaler jeg dere å «adde» Thomas som venn på Facebook, han har en konkurranse med en av de andre i Impuls om hvem som få flest venner!

Her er litt bilder som ble tatt i løpet av helga… Få sikkert en del til av Guro på sikt…

 

Impuls 07! – En større historie

JEG GLEDER MEG!!!!

Jeg er så glad at det er så mange fra Lyngdal som skal være med til Impuls i Stavanger! Det er no 77 personer påmeldt! Jeg blir så glad over at det er så mange som får oppleve Impuls i år.

Når jeg tenker tilbake på den siste tiden så har jeg faktisk ikke hørt noenting på den nye CDen til Impuls… Dette er litt trist syntes jeg så nå sitter jeg her å hører på. Må jo friske opp sangtekstkunnskapene…

Tenk at ca 3000 mennesker kan samles med fokus på 1 ting, å løfte Guds navn enda høyere. Det å prise Jesus er noe av det beste! Å løfte opp Jesu navn. Det er bare skikkelig herlig på Impuls. Hvis du ikke har vært der så meld deg på nå!
impuls_11635770291.jpg

Vi må bare huske på at Gud virker. Han er med oss hver dag til evig tid. Vi er venner av Gud han holder oss opp når ting er vanskelig. «Legg din vei i Herrens hånd, stol på ham, så griper han inn.» Sal 37,5

Gud vil ikke ha litt av oss han vil ha ALT! Skremmende? Ja litt, men fytti så mye man får igjen hvis man gir alt! Gud trenger hele deg.mini-img_1803.JPG

«Gud er God» AMEN!

Noe av det jeg gleder meg skikkelig til er Rudi Myntevik konserten på lørdagen og alle de gode seminarene og alle folkene! Det er så koselig å reise mange bort. Treffe mange «gamle kjente».

I år står jeg som gruppeleder for 3 år på rad :D Jeg er og reiseleder og styrer med det økonomiske!

Tidligere i år satte jeg et personlig mål å få med 100 personer fra Lyngdal. Det gikk ikke helt bra men 77 er jo skikkelig bra det og! Det er mest praktisk med tanke på at vi nå kan reise i en buss.. dobbeltdekker!! Gleder meg!

Sjekk ut albumet i galleriet!
Der ligger det noen bilder fra Impuls 06!

Trykk her for å se på sangtekstene til Impuls 06! CDen