Redd Bruno

Oppdrag fullført

Vi har nå hentet ut Bruno fra kennelen. Takk for alle som har støttet oss!

Vi har begynt kronerulling for Bruno. Som en del av dere vet kommer vår hund Buster fra et kull på 11 valper. Vi har lenge vært på leit etter valpene og har nå klart å finne 6 av dem, resten vet vi ikke hvor er:(
Den siste valpen vi fant heter Bruno. Den har vært hos en dame på rundt 40 år, men hun kunne plutselig ikke ha den for hun syns den ble for stor. Hun fikk den da den var 3 mnd og den veide da 17 kg, og når blandingen er golden retriver/collie er det sånn sett logisk at den blir stor.

Nå står den på kennel hvor den ikke har det bra. Han som driver kennelen vil selge den for 5000 kroner. Valpen er kjøpt for 2500 av forrige eier og hun har betalt kennelen 1500 for å ta i mot hunden, men han på kennelen vil ikke gi den fra seg før han får 5000 kroner for den. Hunden som eieren av kennelen hadde så vi tydelig at ikke hadde det bra. Den gikk rundt med buken nesten i bakken, og med 2 cm lange negler over normalen. Dette vil vi ikke skal skje med Bruno.

Bruno er 9 måneder og kan kun navnet sitt. den kan ikke gå i bånd, kan verken sitt, ligg, vent eller andre ting som er normalt for en hund å kunne. vi er nøtt til å få den ut fra kennelen fortest mulig. Hunden har heller ikke hatt det bra hos oppdretter, har kun stått i hagen hos eier nr.2 og nå står den på et murgulv på en kennel. Da vi var ute på kennelen spurte vi om vi kunne ta den med på en liten tur. Da Bruno gikk på do, kom det ut grønn modellkitt lignende bæsj. Den går på LABB fòr som virkelig ikke er bra. Vi tipset han på kennelen om fòr, men han var strålende fornøyd med fòret han gav til hundene.(fordi det var billig).


Vi vil omplassere Bruno til det hjemmet han VIRKELIG fortjener, og hvor han kan være resten av livet sitt. Derfor starter vi en kronerulling i håp om å kunne gi Bruno et verdig liv. er du interessert i å bli med på kronerulling? legg igjen en meling så får du et kontonummer. Dette gjør vi i samarbeid med SOS-hund som jobber med å omplassere hunder og som allerede har omplassert 2 valper fra dette kullet.