Jeg skal på IKEA!

Klokka er sykt tidlig nå! Klokka er 09 og jeg er dødstrøtt det er under 24 timer siden jeg sluttet på jobb og har ikke sovet så veldig mange timene men har allerede snudd døgnet tilbake til «normalen» for folk flest.

Tante Synnøve har laget frokost. Jeg er ikke akkurat et frokostmenneske men må jo spise frokost når noen lager den til meg :) Etter frokost bærer turen ut på IKEA. :D Jeg skal prøve å få kjøpt meg et garderobeskap og diverse andre ting til å ha på soverommet mitt. Det er så tomt der.

ikea

Jeg har med meg tilhenger til Oslo så har muligheten til å få med meg ganske mye rart hjem. Skal ha 1.5 meter garderobeskap. Og kanskje kjøpe et teppe til stua. Kanskje nattbord og noen små lamper. En hylle og litt stæsj til kjøkkenet.

Etter IKEA besøket så skal jeg på besøk til bestemor :D Har ikke sett henne på kjempelenge nå så gleder meg til det :D

Ha en fantastisk dag!

 

Nye vinduer?

I dag kom endelig vaktmesteren i borettslaget og så på vinduene og døren min i stua :) Han så fukt og kondensskadene og regnet med at dette var så ille at de måtte bytte alle vinduene i stua og kjøkkenet. Dette kom antagelig til å skje til sommeren.

Jeg gleder meg allerede. Er lei av å leve sammen med mugg, sopp og råte! Kan jo ikke ha det sånn i lengden!

Dette er siste uka. Måtte vise hvor ille det var!

imgp4976

 

Kjøkkensagaen del 6 – Kjøkkenet er satt opp!

Nå er kjøkkenet satt opp og jeg mangler litt enda, men det fungerer som et kjøkken nå. Har kjøpt enda et skap på IKEA nå på 30 cm som jeg skal ha helt til venstre. Det må settes opp og så må håntakene festes og sokkelen festes å så er jeg ferdig.

img_1983

Stikkord

 

Hodeskade

Vet det er litt lenge siden men her er dokumentasjonen på min hodeskade som jeg fikk 30. november. Det gjorde sinnsykt vondt!

img_1837img_1845Ser du den «rette» vinkelen i såret. Det er vinkelen på skapet jeg skallet borti når jeg reiste meg!

 

Medarbeiderfest i Salem

Nå skal jeg gjøre meg klar for medarbeiderfest i Salem. Håper det blir kjempekoselig å treffe alle de som er emd i tjeneste!

Etterpå så skal jeg på jobb for siste natta denne uka. Ser fram til helg og hviletid nå! Skal se hva jeg får gjort på kjøøkenet. Hvis jeg ikke kommer langt så må jeg få koblet til oppvaskmaskinen for begynner å gå tom for «kopper og kar»

 

Kjøkkensagaen del 4 – Hvitevarer

I dag har jeg kjøpt platetopp og ovn. Fikk en grei pris på Elkjøp av Espen så da måtte jeg jo bare kjøpe :)

Ellers så har jeg faktisk fått solgt den gamle komfyren min :D Kjempegreit. så nå må jeg bare få opp resten av kjøkkenet før jeg kan kvitte meg med komfyren og sånn!


Stikkord

 

Innflytningsfest

I går var jeg på innflytningsfest hos Liv. Vi var en gjeng som var samla for å gratulere med ny leilighet. Ho har noen ganske så høye skap der som går helt opp til taket. Det er jo konge med store skap, men når man ikke rekker opp så er det ikke fullt så gøy. Og å hente stol på kjøkkenet hver gang kan jo bli litt stress i lengen! Så jeg kjøpte en genialt ting! En krakk. Jeg liker krakker de er greie å klatre på. sitte på Sage på. male på. Greie til alt!

Stikkord

 

Kjøkkensagaen del 3

I dag har vært en ganske produktiv dag. Jeg har ikke laga noe, men fjerna ganske mye av det som skal rives. Nå står dette igjen av riving:

  • 2 lekter som er festet i betong med noe som sitter godt!
  • Fjerne gamle tapetrester
  • Rive alle underskapene
  • Fjerne alt det elektriske

Slik ser dagens framgang ut. Kanskje jeg får gjort noe mere. Hvem vet!

Kjøkkenet mitt 11.oktober 2008

Kjøkkenet mitt 11.oktober 2008

 

Kjøkkensagaen del 2 – Kjøkkenriving

Jeg har drevet å revet kjøkken i dag eller litt i hvert fall. Det jeg fant ut av i dag var et det likker noen 2x2toms lekter langs veggen og langs taket som denne boksen sitter fast i. De er festet med ekspansjonsspiker. Det liker jeg svært dårlig. Så i morra må jeg på butikken å få kjøpt meg et metalborr slik at jeg kan borre vekk spikerne. de sitter ganske godt inne i treverket så det er vanskelig å trekke de ut.


Jeg mista liksom litt motet når jeg fant ut at jeg ikke kom til å få ned de bjelkene i dag.