God Jul!

Da ble det jul i år også. Kjekt med en liten pakke som tidsfordriv på morgenen, både for far og sønn!

Stikkord

 

Kranforlenger til Elias

Nå har jeg kjøpt en kranforlenger til vasken på eBay. Det er sikkert ikke så lenge før den kommer i posten. Skal oppdatere med bilde om hvordan det fungerer hos oss. Elias har jo ikke de lengste armene. Det er jo ikke så lett å stå på krakken og strekke seg inn til vannet.

kranforlenger-krabbe

Kan kjøpes på eBay for en billig penge.

 

Elias har fått sko!

Nå har han begynt å ha på seg sko. Han måtte jo det siden han reiser seg opp ved bordet og går når vi holder han i hendene. Han er ikke lenger een rolige som sitter stille. Nå er han over alt.

Alt skal «klatres» på og prøves. Det ender ofte i litt knall og fall. Han drar seg jo opp for å få tak i noe, men glemmer å holde seg fast når han har fått det. Så blir litt blåmerker og kuler her og der.

Akkurat nå ligger han ute trygt og godt i vogna. Det øser ned ute, men Elias bryr seg ikke for han har regntrekk.

Stikkord

 

Elias vokser til!

Nå har Elias blitt nesten 7 måneder gammel. Han har kost seg fram til 6 måneder og så kom det litt sykdom. Han hadde halsbetennelse i begynnelsen av november og nå har han pådratt seg en ørebetennelse. Det er jo kjedelig å ha en syk liten gutt som ikke vet hva han skal gjøre når det gjør vondt i øret.

Men sånn uten om all sykdommen så er han en herlig liten krabat som har bestemte meninger om hvordan ting skal gjøres. Det er helt vittig, men når han spiser grøt så SKAL han ha drikke etter 4 skjeier. Og hvis ikke nekter han å spise mere.

Han er glad i å stå og å få overblikket over stua. Finne hvor kattene oppholder seg og elsker å ligge/sitte med Findus å kose. Ellers har han fått noen koselige lydleker som desverre får foreldrene hans til å gå på veggene! Å herlig land å plagsomme slike leker er! Og værre skal det bli! Hva gjør man ikke for barna sine!

Bildet over ble tatt på lørdag som var, 22. november. Findus er den heldige vinneren av å slikke skåla til Elias.

 

It’s A Beautiful Day

I dag er det en skrekkelig fin dag! Det er 0 grader ute og SOL, SOL, SOL! Rim på terassen og Elias har nettopp sovet nesten 2 timer. Dette kan se ut som å bli en meget bra dag.

Det fyres i peisen, det er godt og varmt. Selma slapper av i vinduskarmen og Findus har rampet seg opp på spisebordet.

Elias ligger å vifter med «tåsefisene» opp i lufta. Solfrid prøver etter beste evne å skremme han. Det går ikke for Elias er ikke redd for noe!

Her har du et lite utvalg av andre sanger du kan høre på i dag :D
Everything
Your Body Is A Wonderland
Half of My Heart

 

Se hva jeg fikk av Elias

Jeg fikk denne gaven av Elias til farsdagen. Det er en gave som jeg kan legge alle kronestykkene og alle de andre småpengene mine i. Så når den er full kan jeg sette pengene inn på sparekontoen til Elias. Vinn, vinn for Elias altså.

Han er ganske utspekulert til bare å være 6 måneder gammel. Det er alltid et smil på lur fra den rampegutten. :)