Selma begynner å bli voksen

Ok for 1 uke siden skulle vi til dyrlegen med vår kjære Selma. Vi kommer inn og dyrlegen ser på Selma og kjenner etter litt og sier at det er ei hokatte. Jeg tenker. Javel, da hadde jeg feil da. Og han gir ho litt bedøvelse og Selma sjangler omkring og når ho lener seg til veggen tar jeg ho opp. Dyrlegen tar ho med til naborommet og de begynner med intimbarberingen som må til for å sterilisere ho.

Etter litt barbering sier mannen. Dette er en hannkatt. Jeg måtte inn å se. Og joda, der var det bjeller! Fordelen med kastrering i forhold til sterilisering er jo at det er billigere. Så da ble hun/han/pus chippet og vaksinert :)

Selma er mann!

Hva skjer med verden. Kan man nå stole på svensker? Fordi du skjønner det at Andreas hadde sett og kjent etter noe så veldig når han var på besøk her for en god tid tilbake siden og han var sikker på at ho var en ho og ikke en hann. Er du med?

Så nå som Selma er mann og ikke kan hete Selma, eller kan han/ho/pus det?, så vil jeg egentlig bytte til KARSTEN. Solfrid er VELDIG i mot at Selma(hannkatten) skal hete Karsten, men en mann som heter Selma er jo litt rart!

Hva tenker dere? Bytte eller ikke bytte?

Og skal det byttes hva skal det byttes til?

Stikkord