Vervekampanje 2012

Bloggbyen.com sin medlemsmasse har gått sakte men sikkert oppover det siste året.
Fra og med i dag så kan DU som er medlem på bloggbyen.com være med i vervekampanjen.
Vi vil ha flere bloggere her. Så nå har du sjansen.

Så her er hva du må gjøre for å delta:

Send invitasjoner til dine venner og bekjente.
Dette kan du gjøre på mail, Facebook, Twitter og i kommentarer på andres blogger.
De må være aktive brukere.
Bli fan av vår side på Facebook
De 2 som har vervet flest innen 30. februar vil få premier

1. premie
Gratis domene i 1 år.
Oppgradering til Bloggbyen PROFF. Mange eksklusive temaer og plugins
2. premie
Oppgradering til Bloggbyen PROFF. Mange eksklusive temaer og plugins

Jeg vil selvfølgelig hjelpe de som vil flytte med å importere bloggen sin hvis det er ønske for det.

Alle brukere har sin unike vervelenke som du finner her:
http://bloggbyen.com/wp-admin/profile.php

Den ser slik ut: http://bloggbyen.com/?ref=dittbrukernavn
Der kan du se hvem du er vervet av og hvor mange du har vervet.
I slutten av februar så vil jeg gå gjennom alle og se hvem som vinner.

Det kan være at det kommer flere premier etter hvert. Så følg med.

 

Styr og stress og mere stress!

Nå har jeg siden mandag nesten jobbet konstant med Bloggbyen. Det har vært slitsomt, kjedelig, og jeg har fått virkelig nok trøbbel for denne uken. Det er masse som gjenstår.

Det å prøve å bygge en bloggportal er slitsomt. Det tar mye tid. Men det er gøy. Jeg lærer nye ting hver dag blant alle de andre rutinetingene. Og det begynner å bli en del brukere der nå. Det er over 300 brukere nå og flere skal det bli håper jeg.

Jeg skriver egentlig litt nå en oppdatering om hva som har skjedd den siste uken. Jeg har hatt Bloggbyen på servere i USA, litt pga pris og litt pga hva man får av linje og trafikk. Sidene er denne uken flyttet til ny server som står i England. Der er det store muligheter for å bygge ut etter hvert som nettstedet vokser.

Hele nettstedet er lagt over fra å bruke en database til å bruke ca 260 databaser. Det er gjort for å kunne vokse og bli store. Det har ikke vært like lett å få ting til å virke. Ting har gått tregt og det har vært litt nedetid innimellom. Det er selvfølgelig beklagelig. Og jeg skjønner at bloggere har vært irritert.

Det som skapte den største biten med nedetid har derimot vært at vi har byttet navnetjenere og det kan ta 24-72 timer å oppdatere. Dette er pga alle nettleverandørene må oppdatere sine servere osv. Det tar selvsagt tid før alle servere er oppdatert.

Bloggbyen er oppe. Har du problemer med å se sidene så anbefaler jeg deg denne lenken for å endre DNS servere. Jeg anbefaler å bruke Google sine som er 8.8.8.8 og 8.8.4.4. De er raske til å oppdatere seg og fungerer veldig bra.

Det er lastet opp over 10.000 bilder til bloggposter og gallerier på Bloggbyen det siste året.

Hvis du lurer på noe angående Bloggbyen så kan du kontakte meg her på kontaktskjemaet.

Har du ikke blogg så anbefaler jeg deg å få en!

Stikkord

 

Random part 1

Du har kanskje merket at jeg har hatt en bloggfri uke. Det er herlig å bare ikke tenke på bloggen og slike ting en uke. Jeg har jobbet mye med Bloggbyen.com og det er spennende. Veksten er bra og jeg er fornøyd med designet.

I dag hadde jeg skikkelig lyst på pannekaker av eeller annen grunn. Sånne pannekaker! Eller kanskje det er lapper? Uansett jeg fikk lyst på sånne!

 

Hyttetur!

I morgen skal jeg på hyttetur. Jeg gleder meg syyykt. Må bare pakke og gjøre klart alt sammen! For et mas det er! Jeg hater å pakke, som dere kanskje vet, men å reise bort er skikkelig herlig.

Jeg er sykt klar for å komme vekk fra byen. Være midt ute i skogen og slappe av. Skal bli herlig.

Påskeegget er fylt. Let the games begin!

Regner egentlig med at det er litt mere snø enn på bildet :P

Det er forresten vervekampanje på Bloggbyen.com for tiden :D Så hvis du registrerer deg der så er du med i trekningen av diverse premier.

 

Da har jeg flyttet inn!

Jeg har nå sittet fra klokken 17 å jobbet med å importere bloggen fra egenhosted WordPress til Bloggbyen.com. Det har tatt lang tid og designet er ikke helt likt, men nesten. Jeg har og fjernet et par funksjoner som jeg ikke klarte å få til å virke i farten. Prøver igjen senere.

Så nå går det ann å se mine kommentarer og poster på forsiden igjen :) Klokka er nesten 04 nå så tenker at jeg skal legge meg litt :)