Savnet etter…. PÅSKEEGG!

Husker du når du var liten og måte løpe rundt i huset å lete etter påskeegget fylt med alt mulig rart godteri? Det gjør jeg. Vi pleide ofte å feire påske i på Spindsodden i Farsund og da var det fast tradisjon å lete etter påskeeggene. Denne påsken skal jeg på hytta på fjellet og jeg gleder meg veldig. Vi er 5 venner som skal på tur og det må jo bli knallbra!

Nå skal jeg ut i Sørlandsparken og skaffe meg et kjempestort påskeegg og fylle det til randen med godteri! Jeg savner å være liten!

Tenkte litt på å kjøpe et på denne størrelsen:

Har du påskeegg?

 

4 thoughts on “Savnet etter…. PÅSKEEGG!

  1. vi gjor d alle andre steder enn hjemme… sjarm. savner litt å være liten ja:(

  2. Vi barnebarna får alltid påskeegg av bestemor, og hun legger alltid et bibelvers til hver av oss i egget! Bestemor er herlig, hun finner alltid et som passer perfekt! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.