Nytt design

Jeg jobber for tiden med et nytt design på bloggen. Jeg gjør dette litt for å ha noe å gjøre men også for at det skal bli lettere å poste lenker, bilder, videoer osv. Jeg har ikke kommet så veldig langt men jeg kan si det sånn at det blir en del enklere. Har ikke helt bestemt meg på farger, men fortsetter med lyse og greie farger på designet. Bredden og slikt blir nok veldig lik da jeg liker å ha nok flate å jobbe på :)

Ellers så skjer det og mye annet bak i kulissene. Forsiden kommer det til å komme 5-7 forskjellige formater på postene. Noen enklere enn andre.

Så følg med :)

Stikkord

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.