Ny MacBook Pro Retina 15″

Da har jeg oppgradert fra MacBook Pro 13 tommer uten Retina til MacBook Pro 15 tommer med Retina og jeg vil si WOW! For en forskjell! Det er jo natt og dag! Hvordan har jeg klart å leve uten retina. Det er helt villt klart og nesten umulig å se pikslene på Retina.

MacBook Pro 15 Retina spesifikasjoner

Dette er den oppgraderte versjonen. Litt kjedelig med 256GB disk, men skal nok overleve. Det finnes jo nye muligheter nå med tanke på utvidelse av harddisk på MacBook Pro.

Ytelsen er i hvert fall mye bedre enn min forrige MacBook og Retinaskjermen er god med tanke på jobbing med webdesign da man kan tilpasse sidene til den standarden.

Lyden i høyttalerne er i hvert fall mye bedre. På 13 tommeren så ligger høyttalerne under tastaturet, mens på 15 tommeren ligger de ved siden av tastaturet. Det gir mye bedre lyd og klarere lyd. De spiller også høyere synes jeg.

MacBook Pro 13 vs 15 Retina
Foreløpig har jeg ikke fått testet den til feks Lightroom, Photoshop eller andre krevende programmer, men det kommer. Har foreløpig bare fått flyttet en del av filene. Det er jo greit å rydde opp nå som jeg flytter alle filene mine.

Forskjellen mellom 13 og 15 tommer er ikke så stor, men følelsen er enorm.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.