The King of pop er død! – Ingen stor overraskelse

Jeg må si at det var ikke noen stor overraskelse at Michael Jackson er død. Han skal visstnok fått hjertestans i sitt eget hjem. VG melder at sykehuset har bekreftet at han er død og at dette ikke er en spøk.

Jackson skulle ha rundt 50 konserter i sommer som var utsolgt. De får litt av et arbeid med å refundere billetter og folk som har kjøpt flybilletter og slikt får seg sikkert en fin tur. Tipper det er mange som har kjøpt flybilletter tidlig for å få det billig og ikke kan få refunderte billettene.

Michael-Jackson-Thriller

Litt ironisk synes jeg at de siste konsertene skulle hete «This is it».

For fire år siden var Jackson i en rettsak hvor han var tiltalt for seksuelle overgrep på barn. Han ble ikke kjent skyldig. Etter rettsaken gikk han konk og måtte selge nesten alt han hadde.

Helsen de siste årene kan jo heller ikke ha vært på topp siden ansiktet hans begynte å falle fra hverandre.

Jeg må jo si at det er litt rart at «The King og Pop» er død, men han var på topp for lenge siden. Jeg tror at et comeback ikke hadde vært noe positivt for Jackson utenom at han kanskje hadde kommet ut bedre økonomisk enn det han var før han døde.

Alle store medier kjører denne saken på forsiden. Du kan sjekke ut litt artiker her: VG, Kjendis.no, Fevennen, TMZ, LA Times og mange flere.

Stikkord

 

0 thoughts on “The King of pop er død! – Ingen stor overraskelse

  1. Faen for et dustete innlegg! Snakk om å være overfladisk.. Jeg tror neppe det er de tapte tusen kronene i flybillett fansen gråter over idag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.