Jesus holder meg oppe når jeg ikke orker!

Denne sangen er bare helt fantastisk! Det er virkerlig en sang jeg kan høre på i timesvis! Jeg kan sitte å bare gjøre ingenting med denne sangen. Herlig, fantastisk! Gud er god!

Nå virka jeg kanskje litt veldig gladkristen, men det får bare være. Denne sangen synes jeg er fin fordi den sier noe om hvordan vi skal ha det når vi endelig kommer til himmelen. Håper det er lenge til fordi jeg vil ha med så mange mulig.

No weeping, no hurt or pain
No suff’ring You hold me now
You hold me now
No darkness no sick or lame
No hiding You hold me now,
You hold me now

Tenk så fantastisk hvis det kunne vært sånn at det ikke var noe tårer, smerte, lidelse, mørke, syke, lamme. Sånn skal det bli i himmelen. Jeg GLEDER meg!

Tør du ta en utfordring? Tør du si til noen at du bryr deg om de?

Her har du den fantastisk herlige sangen jeg snakket om i begynnelsen av posten :)
http://www.youtube.com/watch?v=8GH-AkJDkNE

Ha en fantastisk dag! Kos deg å gjør noe godt!

Stikkord

 

5 thoughts on “Jesus holder meg oppe når jeg ikke orker!

  1. Så bra at du oppfordrer folk til å seie at dei bryr seg om andre. Eg var i helga borte i 4 dagar og når eg kom tilbake sa den eine av dei eg bur med at han hadde sakna meg, og det gjorde så godt. Trur vi undervurderer kor godt det kan vere å høyre orda «eg er glad i deg, eg bryr meg om deg osv». Songen «Herre gje meg dine auge» er ein song som skildrar noko som burde vore eit mål for dei fleste av oss.

    Igjen, herleg å lese denne bloggen Patrick. Både med personleg vitnesbyrd og utfordringar til oss kristne og andre generelt.

    Mvh Hallgrim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.