Jeg bruker nå snart Mac!

Nå har jeg gått til anskaffelse av en MacBook. siden min tablet gikk i stykker tidligere i år. Etter mye tenking fant jeg ut at jeg kunne prøve Mac. Har vært litt interessert i det i det siste. Og jeg har kommet fram til det at hvis jeg skal bruke noen programmer som Mac ikke støtter så får jeg legge de inn på den stasjonære PCen. Så nå venter jeg i spenning på at jeg skal få hentelapp i posten. Regner med at den kommer rundt 18 februar :)

Spesifikasjoner

 • 2GB 667MHz DDR2 SDRAM – 2x1GB
 • 160 GB Serial ATA-harddisk (5400 rpm)
 • Apple Mini DVI to DVI Adapter
 • 2.2GHz Intel Core Duo
 • Double-layer SuperDrive
 • AirPort Extreme Card & Bluetooth

11.02.08
Mac’en er nå i posten og jeg gleder meg. Det bør komme lapp på lørdag/mandag i postkassa! ;)

14.02.08
Mac’en er nå sendt fra Shanghai!!! og har kommet til Nederland. Nå ser det ikke ut til at jeg får den før 21/22 februar :( Ting tar tid!

Stikkord

 

3 thoughts on “Jeg bruker nå snart Mac!

 1. Gratulerer:)
  Som nå en ganske så erfaren macbruker vil bare si to ord:
  GLED DEG!

 2. Æ gir mæ ende over… mac mæ både her og (ttydligvis også) der! Jaja, gratulere! Sikkert ikkje et dumt valg *late som om æ har peiling*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.