Intervjuet av lokalavisa. GØY!

I gårsdagens utgave av Farsunds Avis så ble jeg intervjuet. Det var et ganske stort greie i den avisen. De hadde intervjuet 3 bloggere. En rosablogger, en syblogger og meg kristenbloggeren.

Nå gleder jeg meg til å få papirkopien for å se hvordan det ble. Jeg synes det er skikkelig gøy å bli intervjuet sammen med rosablogger. Det setter virklig hva jeg skriverom i perspektiv. Det er ikke bare tull og tøys på bloggen, men snakk om liv og død.

Jeg er ganske godt fornøyd med vinklingen og hva jeg fikk sagt også. Jeg følte ikke jeg bomma anoe veldig, men noen ting kunne blitt sagt litt annerledes. Jeg har i hvert fall fått med meg at Jesus er viktig og da kan det ikke gå så veldig galt.

— Jeg ble en mer bevisst kristen for to-tre år siden. Siden jeg ikke baserer mitt liv rundt bloggen, men bloggen rundt mitt liv, ble det viktig for meg å skrive om det som opptar meg, forteller Leisegang, og fortsetter:
— Jesus er en naturlig del av mitt liv. Og jeg skriver om oppturer og nedturer. Jeg maler ikke et glansbilde av kristenlivet. Jesus er den samme hver dag. Han er den enste som er konstant, og som alltid er med oss. Et kristenliv skal ikke bygge på følelser – slike ting er viktig for meg å vise andre gjennom bloggen.

Sjekk ut hele artikkelen her hos Farsunds Avis.

Hva synes du om intervjuene?

 

One thought on “Intervjuet av lokalavisa. GØY!

  1. Good job, Patrick! Herlig at det var et såpass langt intervju også da. Du er kul, og det er bloggen din også! Fortsett med det, er du snill! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.