i"ett-eller-anna"

Jeg er blitt bitt av basillen jeg og. Nå er det i»ett-eller-anna» som gjelder. Jeg bytta ut gode gamle Winamp med iTunes, kjøpt mp3 spiller: iPod, bruker iDump og iTLU. Har og et eller anna gadget som ligner på Mac sin meny nederst på skjermen… Tror det neste må bli iMac… Har litt lyst på men har ikke penger til det!

PS:
Noen som vil kjøpe min data:

  • 1.73 GHz CPU Centrino
  • 1280 MB RAM
  • 80 GB Harddisk
  • Bluetooth
  • IR
  • Tablet!! dvs vendbar skjerm og penn…
  • DVD-Brenner

Kom med bud!

Ellers så liker jeg egentlig iPod ganske godt, men iTunes suger hardt… klarte å slette spillelisten min og dermed så tømte iPoden seg… det saug!

Stikkord

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.