Hvordan bruke Lightbox

by-default-1

Klikk for lightbox effekt

Nå vil du få en liten innføring i hvordan du kan bruke den fantastiske effekten Lightbox.

Gå til denne adressen og last ned innstikket. Last det opp i mappen wp-content/plugins/ og gå til www.mittdomene.no/wp-admin/plugins.php og aktiver instikket.

Dette instikket vil automatisk legge på en lightbox effekt på alle bilder du legger ved i en bloggpost.For å gjøre dette må du gå til http://www.mittdomene.no/wp-admin/options-general.php?page=lightbox-2/options.php å huke av Auto-lightbox image links boksen.

 

4 thoughts on “Hvordan bruke Lightbox

 1. Da har jeg bare et kjempesmart spørsmål: hva i all verden er Lightbox? Sånn i all enkelhet=)

 2. Hei Patrick!
  Frisk header du har.
  Jeg har til nå brukt Scissors sammen med Lightbox, noe som har vært et lykkelig ekteskap. Det var helt frem til WP 9.1. Scissors støtter ikke WP lenger pga. integrert bildeskalering. Det fine med Scissors var at man kunne sette maks bildestørrelse (full) som er det Lightbox bruker ved stor visning. Nå må jeg manuelt skalere hvert eneste full-størrelse-bilde ned til det jeg ønsker i Lightbox.

  Har jeg gått glipp av noe? Er det bare jeg som erfarer dette? Finner ikke stort om dette «problemet» på nettet. Har du noen erfaringer/tips?

  In His grip!
  Jan

 3. Hei Jan.

  Jeg har sluttet å bruke dette innstikket på min blogg. Jeg testet Scissors tidligere, men følte ikke at jeg trengte det instikket. Jeg klarer meg fint med de 3 størrelsene som er standard. Nå kan man jo scroppe og resize selv og.

  Siden jeg ikke har brukt lightbox på en stund så vet jeg ikke hvordan du får det ned fra full størrelse til feks medium.

  Jeg bruker standard wordpress galleriet som følger med nå til bildevisning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.