Hvilken nettleser bruker du?

Jeg bruker hovedsaklig Firefox og litt Safari.
Denne siden er laget for å støtte de to nettleserne

Hvilken nettleser bruker du og hvorfor?
[poll id=»2″]

Stikkord

 

8 thoughts on “Hvilken nettleser bruker du?

 1. Firefox er best etter min mening. Men safari gir det peneste uttrykket. Hvis Safari hadde vært like praktisk som firefox hadde jeg bytta tilbake. Meget kjekt med fanene, lett å legge til favoritter, og et ganske pent utseende.
  Det hender jeg må innom explorer, men det er jobbrelatert, og ikke godt likt…. Har testet opera, men det var ikke tingen for meg.

 2. Jeg bruker flock og er veldig fornøyd med det. Tror ikke jeg kunne gått tilbake til safari. Flock er kjempe bra hvis du abonnerer på RSS.

  1. jeg var innom flock for en tid tilbake siden men så likte jeg det ikke med en gang så jeg avinstallerte. nå pga dine erfaringer så skal jeg prøve det igjen :)

 3. Skjønner ikke hvordan folk kan mene at noen annen nettleser er bedre enn Internet Explorer? Internet explorer er den raskeste og reneste nettleseren????????????

 4. Eh… er du ironisk?
  Eller har du ikke prøvd de andre?

  At Internet Explorer er den raskeste er i allefall ikke min erfaring…

  Men, en vinkling jeg kom til å tenke på, det er vel en forskjell på Mac og PC-brukere her? Noe i meg antar at de som bruker pc vil muligens ha mer nytte og større fordel ved å bruke Internet Explorer enn la oss nå si Safari, for å sette ting på spissen. Det er vel kanskje logisk at en windows-basert pc vil oppføre seg best med IE, mens en mac vil fungere bedre med safari?
  Kanskje da stemmeboksen burde inneholde en poll til på hvilket operativsystem man bruker?

  Nå har ikke jeg tatt i en windows-basert pc siden videregående (8-9 år siden), så dette er kun antagelser.

 5. Bruker Firefox hjemme og på jobb, Waterfox, Nightly hjemme. På jobb bruker jeg IE bare til Sharepoint som jobben krever at jeg skal bruke (*sukk*). Bruker ellers Chrome til alt som ikke er direkte jobb-relatert, så i praksis bruker jeg 3 nettlesere konstant på jobben (har dem alltid oppe på skjermen. IE er definitivt den mest sårbare av leserne, så jeg bruker IE bare til sider som reloader konstant, slik som http://www.yr.no (men bare de sidene jeg anser som trygge). Waterfox og Nightly bruker jeg når jeg sjekker usikre sider, bare for å se at det eventuelt krasjer om nettsiden er dårlig skrevet eller bruker utrygg kode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.