Hjemme fra Skjærgårds

IMG_3568

Nå har jeg kommet hjem fra Skjærgårds. Jeg har fått veldig mye ut av uka. Har jobbet på stand for Laget. Vi var sånn passe aktive på twitter. Ellers så har eg blogget litt for FVN.no. Jeg har fått intervjuet en av hovedartistene Paul Colman. Det blir lagt ut senere i dag eller i løpet av morgendagen. Fytti for en kjernekar. Han var veldig jordnær mann.

Nå skal det slappes av!

 

8 thoughts on “Hjemme fra Skjærgårds

 1. Har det intervjuet med Paul Colman blitt lagt ut enda? Kanskje det bare er jeg som ikke greier å finne det. Det hadde vært utrolig gøy å lese, Paul Colman er fantastisk!

  1. Nei det er ikke lagt ut enda. JEg har begynt å skrive på det men så reiste jeg på hytta i helga. Derfor er det ikke lagt ut enda. Skulle egentlig skrive det i forrige uke, men det skjedde så mye da!

 2. Hei Patrick! :D Det va veldig arti å ha dæ med på teamet på Skjærgårds :) Vi hadd det bra på TenOase og, men Skjærgårds forblir min favoritt! Fikk du egentlig intervjua Sixpence i det heletatt, eller va dæm for opptatt?

  Kul blogg forresten! Du e FLINK! :)

  God bless you :)

  1. Hei. Koselig å treffe dere/deg og! Det skal uansett ganske mye til for å slå skjærgårds. Nei fikk ikke intervjua sixpence fordi de var alt for opptatt når de kom.. :( men er fornøyd med Paul Colman jeg :)

   Takk for at du likte bloggen min :)

   Bless you too!

 3. Skjærgårds slår det meste! Fantastisk moro å være der.
  Paul Colman virker som en utrolig koselig person. Jeg fikk intervjuet Sarah Kelly, og man kan ikke si noe annet enn at hun er en fantastisk person.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.