Gjestebok

Skriv gjerne en liten hilsen i gjesteboken min :D

 

103 thoughts on “Gjestebok

 1. Stilig side du he ;)
  he mål om å kåmme på 1.plass på chatte eliten din.. :D er jo på 9.plass nå, så er jo på go vei =) klem

 2. Øyy!!
  Så var d 2.plass ja.. :D
  Stolt =) Satser på å være på 1.plass før sommerferien er ferdig.. (A) HEhe..

  Klem

 3. Heii:)
  Steikje! Nå har æ snart tatt igjen Marius.. KJEMPE STOLT :D

  Ha det heilt knall i oslo! Glad i deg vennen

 4. Hei på du Patrick!!!
  Fantastisk bra side du har!! Du er bra flink!
  Du er en god broder!!! :grin:
  Stå på videre!
  Talas!!!

 5. Takker for skryt den siste tiden. Har litt liten tid til å skrive på bloggen min da… Har i det siste lagt opp albumet… nr 8 i menyen.. ta en titt:grin:

 6. hei!!!!!:razz:
  håbe d går fint me deg, får d går fint m mg:lol:
  ha ei konge helg:D
  klemm hilde:)

 7. Hei :smile:
  Du gir aldri opp, det er flott!
  Stå på videre med den ;)
  Hilsen Kari Anne

 8. Patrick
  hey nice to see a great web page..
  you can see where I am dakotacreekcenter.com

  that is what I do when I am not working.

  You do know we are all realated. I found that out when I visited my Aunt Signy in Oslo and she gave me a copy of the family book.

  talk to you later
  Barry

 9. oi, utrulig hvem du finner når man ser på andres linker… hehe. Står te? kommet seg etter Skjærgårds?

 10. takk for sist. det va ei god nettsida du har laga. Guds velsignelse og lykke te videre

 11. Hei! veit ikkje heilt korleis eg kom meg inn på sida di, men eg kom meg vertfall ikkje ut av den så fort! Du har utrulig møkje bra i tankane så va veldig spennande å lesa. Trur eg kjeme te å lesa gjevnleg på sida di=)

  -Elise Thoresen

 12. Svar: Nei, heldigvis er det ikke så ille! :-) Visste ikke at det gikk an engang ;p Men merker av og til at synet blir litt blurrete, og blir veldig sky for lys – men ikke noe mer. Fin blogg forresten! :-)

 13. Ja, jeg kan se om det er noe nede ved klokken. Jeg har egentlig null peiling på datamaskiner, så jeg vet heller ikke hva skjermkort jeg har. Eller hvilket da! :p

 14. Konge at det er kristne bloggere som slår an!! =) Fortsett å være tydelig på det du står for!! Liker forresten bloggen din godt, så du gjør en flott jobb med den!
  God påske! :)

 15. SV: Oi, beklager. Jeg søkte bare på forskjellige ting på google, så lå vel noe fra din side der?
  Jeg kan godt skrive det opp nå. Bruker som regel å skrive at jeg finner bilder fra google eller hvor jeg har funnet bildet, men av og til glemmer jeg det :-)

  Takk for positiv tilbakemelding btw :-)

 16. Hm, da har jeg lært noe i dag også :-)
  Men kan jeg ikke bare kopiere og lime inn også si kilden?
  Må jeg lagre det? Jeg har ikke så utrolig lyst på mange bilder som jeg aldri får bruk for igjen.

 17. SV: Sorry, sier som hun over: Søkte på Ikea på google, og dro inn det første og beste jeg fant. Sorry igjen.

 18. har veldig lyst på en mac, men jeg trenger egentlig en liten pc som er lett å dra på rundt på forelesninger og sånne ting:) har og et veldig skralt budsjett på 4000 så fant ut at mini-lap top vr greit, for alle Mac jeg finner koster 8000+, eller vet du om en liten mac som ikke koster så mye? :P

 19. Sidan vi er same båt når det gjeld tru, og sidan eg nyst har passert deg på topp-lista på Bloggurat, er det kanskje på tide vi helser. Det er så godt å vite at det er andre der ute med dei same tankane, dei same visjonane og dei same tronga til å gjere godt for mennesket. Besøk meg gjerne på http://borge57.blogspot.com/

  MVH
  Børge Tiller Mathiassen

 20. sv: Herlig svar :) Hvis leserne sitter igjen med noe etter å ha lest, er det garantert et bra innlegg. Likte designet ditt, forresten!

 21. sv: Var i Estland i påska. Fra fredag til tirsdag, så før selve påska begynte. Var med på en lederutviklingstur med nmsU! Du har ikke vært med på noe KRIK- arrangementer du? Synes det er noe kjent med deg, skjønner du ? :S

   1. Neeii…. Det må ha vært på noen av de siste Action eller Explore.. Men det kan godt hende jeg blander deg med noen da! :)

    1. Tror kanskje du blander meg med noen… jeg har aldri vært på action eller explore. skal på skjærgårds i år. på lagsbussen. koselig om du hadde kommet bortom hvis du skal.

    1. Nei. Jeg går ikke på VGS lengre.

     Du har kanskje sett meg på Skjærgårds eller UL eller hvis du har vært innom Parko. Sånn hvis det var meg du mente Maria…

 22. Hei! :)
  Tusen takk for en flott kommentar på bloggen. Det er kanskje ikke så rart at du klarte å skrive 8 poster på en dag, det var jo tross alt da du var på BloggCamp. Mye som skjer der tydeligvis..
  Og, hvem er det egentlig som IKKE har problemer med å gjøre husarbeid?

  1. Bare hyggelig å gi deg en kommentar. Ja det blir jo fort litt innlegg når det er interessant stoff som blir forelest.

   jeg hater husarbeid. men mÅ jo bare gjøre det. skal begynne å gjøre litt hver dag i stedet for å ta skippertak av og til.

 23. Heihei!
  Nei, jeg har ikke det! Skulle gjerne gjort det, men har ganske enkelt ikke kunnet logge inn på blogg.no siden min! Men HEY, as we speak, I can! haha! Hvordan gjør jeg det? haha, Takk!

  Og; Kjære deg! Jeg har helt glemt å kontakte deg angående blogbbyen.com. Jeg har kun tittet fort innom for å blogge i det siste, og har derfor helt glemt det bort! Står tilbudet fortsatt? Jeg er i såfall interessert i å høre mer om det, og stille deg noen spørsmål:)

 24. SV: Hei,nei,jeg hentet bildene fra google=) Har faktisk lurt på om jeg skulle bytte blogg,takk for design- hjelpe tilbudet, I might take you up on it=)

 25. sv: så utrolig snilt av deg å tilby deg det! Må tenke litt på om jeg skal flytte eller ikke, men hvis jeg gjør det er jeg evig taknemlig for all hjelp jeg kan få =) Er nemlig helt blåst når det kommer til alt det praktiske som ikke handler om skriving.

  Ha en god natt! Phoebe*

 26. VIKTIGE MILJØTIPS!
  Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø enten vi liker det eller ikke! På http://www.1000ting.net er kanskje de beste miljøtipsene som er å oppdrive! Bry deg du også! Vi har egentlig ikke noe valg! Gå inn på 1000ting.net og klikk deg inn på VIKTIGE MILJØTIPS!

 27. Hei :) Jeg fant deg og ditt fine blogg design. Hvordan får man til det? Er det en nettsiden hvor man henter det? Vær så snill og hjelp meg litt. Er så lei de som er bare helt basic. Link meg gjerne videre via email :)

  Bloggen din er kjempe fin. Veldig oversiktlig design :)
  Mvh Malin Henie.

  1. På bloggbyen.com kan du få mange forskjellig design og du kan endre å de. Det er enkelt å flytte over og. Kan hjelpe deg med å få til et design du velger selv.

 28. Hei, du! :)

  No har eg fått importert bloggen frå Blogg.no, men det oppsto eit problem med kategoriane. Eg hadde plutselieg ein kategori per innlegg, eller noko slikt, og det vart eit rot! Noko tips? Går det an å slette kategoriar?

 29. Hei, Patrick! Tusen takk for hjelp med kategorigreiene, no er alt i orden og virkar framifrå! ^^ Eg trivst utruleg godt som innbyggjar i Bloggbyen, og eg trur dei få lesarane som fulgte med frå Blogg.no òg har det triveleg. ^^

  Men eit lite spørsmål! Eg er ikkje så vand med WordPress. Men eg skriv gjerne innlegga lenge før eg legg dei ut (vekesvis, liksom). Av og til gløymer eg heilt av dei og finn dei plutseleg langt baki arkivet, og då hender det eg berre slettar dei fordi eg ikkje hugsar kvifor eg skreiv dei. Det er litt kjipt, eg billar meg inn at det kan ha vore gode innlegg eg berre har sletta. Men eg ser at ein kan setje dato og klokkeslett til inn i framtida. Korleis vil det fungere?

  1. Koselig at du trives :)
   I WordPress så kan du sette dato og klokkeslett i fremtiden. Da mener jeg at publiser knappen endrer navn til planlegg. Da vil innlegget automatisk publiseres på det tidspunktet.

   Det finnes og en fane over innleggene dine som heter Kladder i administrasjonen….

   Spør spørsmål på support på bloggbyen. Svarer på alt der. Da kan andre og dra nytte av det :)

 30. Hei ;)

  Jeg har eget domene og skulle gjerne hatt det inn her men får ikke til:/

 31. Hei!
  Takk for komentaren på bloggen min!
  Og jeg må bare beklage for at jeg kllarte å skrive navnet ditt feil!
  Jeg har vel ikke annen unskyldning enn å si at jeg har dysleksi og er dårlig til å stave ord generelt!
  Men nå er det hvertfall fiksa :)

  – Else Randi

 32. hei! Fin blogg! Driver selv å blogger litt og er ganske fornøyd med besøksantallet mitt. Du som er en ivrig kristen «bloggbroder» ville kanskje ta turen innom min og gi meg noe tips til hvordan den kan bli bedre.. ;-)

 33. Hei Patrick!

  En veldig bra blogg – kommer til å komme innom jevnt å trutt her :-) !! Du inspirerte meg til å gjøre noe av det samme! Har startet min egen kristne blogg.
  Ta en titt, og det hadde vært supert om du har innspill slik at evangeliet om Jesus kan nå flere personer…for let's face it: du har erfaring og mange blogg leser, mens jeg har…eh ja..ja..du forstår ;-) hehe!!

  Ha en absolutt perfekt kveld!!!!

  Hilsen Vegard

 34. Tusen takk for kommentar, men jeg tror jeg foreløpig blir på wordpress…jeg har endelig begynt å lære det systemet, så orker ikke bytte akkurat nå! Kanskje senere…. :)

 35. Hei igjen! Jeg klarer vist dette med wp selv jeg. Fikk til slutt til å bytte over innleggene mine og holder nå på å fikse design ;)

 36. Hei Patrick, du har en flott og interessant blogg og som fanger min oppmerksomhet som kristen.

  Men jeg lurte på en liten ting. Kunne du lagt ut en liste over tips til andakter og lignende eller sendt meg det over mail??? har nemlig tenkt, som ungdomsleder i en klubb å holde andakt, men vet dessverre ikke åssen man lager en bra andakt som fenger og fanger oppmersomheten hos andre tenåringer :) På forhånd takk for all hjelp :D

  mvh Karen

 37. Ja jeg har trykket lagre, har gjort det minst fjorten ganger nå. Teksten forsvinner fra feltet når jeg lagrer. Skjønner ikke no’ :)

 38. Hei patrick!
  kom over siden din ved en tilfeldighet, grunnet overskriften måtte jeg lese litt videre. det som slo meg var hvor mye snakk det var om materielle ting, jeg mener ikke å være frekk her, men syns ikke det passet så bra med kristne verdier.

 39. Hei.
  Takk for at du skriver en så fantastisk blogg. Det står virkelig repekt av at uansett hvor mye skitt som blir slengt til deg, svarer du på en helt behersket og god måte. Det er det de færreste som klarer.

  Forresten, hva med å skrive et innlegg om GetFocused 2011? Jeg antar at du skal dit. Det skal i hvertfall jeg. :D

 40. Denne nettsiden var for meg himmelen, en fin miks av seriøst innhold og morsomme småsaker. Jeg kan besøke denne siden flere ganger om dagen for å få meg en god latter.

  Hilsen en humoristisk Finne som bor i Norge :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.