Forbredelser til festival

I går var Lise Marie, Arne Christian, Solfrid og jeg i Kvås for å forbrede litt ting til Skjærgårds. Det var en herlig kveld med mye jobbing og god mat. Vi malte campingvogna til Erling. Den var brun, gul, falemet og kjempestygg. Nå derimot ser den bedre ut enn noen gang. Kom gjerne på besøk hvis dere ser vogna vår på Skjærgårds.

Her er litt bilder fra kvelden.

Hva foretrekker du å sove i på festival?

 

3 thoughts on “Forbredelser til festival

  1. Goddagen! :)
    Sitter og ruger på om jeg kanskje skal ta meg en tur til SG til helga jeg også, blir nok på fredag i så fall. Men vet du om det går an å bare kjøpe billett når man kommer dit? Gjorde jo det i gamle dager liksom, men fant ikke helt ut av det på hjemmesida der…?

  2. Det er jo telt som er noe på festival. Campingvogn ruler på campingplassen. I år skal jeg sove inne, og vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg mest til det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.